Daisy Beauty Expo 2021

Så i Januari var jag ner för mitt andra år på Daisy Beauty Expo dock var det ganska annorlunda i år jämnfört med förra året pga corona. Det var ganska strikt schema vi hade att följa samt så var inbjudningslistan nerkortad ganska mycket. Vi hade endast cirka 2 timmar på oss att ta oss igenom dom 5 rummen som utställarna hade samt så var vi endast 3-4 st som gick in i ett rum samtidigt så sammanlagt var vi 5-6 st tillsammans med utställarna samtidigt. Vi hade 20 min på oss i varje rum sen var det 5 min paus innan vi fick gå vidare till nästa rum. Asså det gick så fort så man hann knappt ta in allt, poff så var det över.
 
Det som var bra var att Expot var på samma hotell vi bodde på så det var jäkligt smidigt. Vi var inte ens ut på kvällen och åt mat utan tog mat till hotellet med wolt. Några riktigt smarriga hamburgare blev det kan jag lova.. Enda gången vi drog iväg någonstans var när jag och Malin, som jag delade denna resa tillsammans med, var när vi skulle köpa tvättbara ansiktsmasker samt så passade jag på att besöka Hanna Liska PR och som ni kan se nere i tunnelbanan var det ganska öde.
 
I första, och största rummet så höll Nordic Beauty Import till och dom har ganska mycket olika märken. Där hade jag önskar att tiden var lite längre eftersom dom hade så mycket produkter, men jag är glad att jag hann med att fota ganska mycket av deras produkter.Treaclemoon har jag för mig att jag köpte hem massor med dofter av när vi bodde i Falun och hade på badkarskanten. Det är som en liten godisbutik när man tittar på deras produkter..
 
Frank body har jag testat några produkter av och jag gillar dom jag hunnit med hittills som är en kroppsskrubb med kaffe och kokos samt så har jag nyss öppnat upp en C-vitamin ansiktsmask, har dock bara hunnit testa den en gång..
 
Huxley kände jag också till sedan tidigare, har en av deras ansiktsoljor och brukar använda den flitigt och nu har jag även börjat testa deras sleep mask. Måste ge den några gånger till innan jag uttallar mig om den men har då inte märkt någon negativt av den.
 
Tony Moly har jag testat några produkter av innan, nu minns jag inte riktigt vilka men det är ett gäng och jag har inget negativt att säga om dom.
 
Mario Badescu har jag hört talas om många gånger, har dock aldrig testat produkterna. Det verkar verkligen två läger vad gällande deras produkter, antingen älskar man dom eller så är man emot dom så in i bomben. Jag har ingen åsikt riktigt.. Jag är sugen att prova måste jag dock nämna.
 
Jag vet att jag provat någon produkt innan från Briogeo men kan verkligen inte komma på vilken..Helt sjukt vad man testat mycket produkter.
 
Beautyblender har concealer och foundation, har inte provat någon av dom. Vet att jag var så sugen att testa deras foundation efter förra årets Expo men det har fortfarande inte blivit av att prova den. Någon som provat?
 
Det här är en nagelprodukt från Dashing Diva som du fäster på dina naglar med färg och ska hålla någon vecka. Har en förpackning med röda hemma men har inte hunnit med att prova dom. Lär nog göra det snart. Sen ska det vara enkelt att dra loss färgen bara utan att skada nageln. Jag är lite skeptiskt, kan det verkligen hålla på nageln?
 
Lösögonfransar har jag massor av men använder det aldrig. Antingen tycker jag att det är så jäkla svårt att sätta fast dom snyggt eller så tycker jag inte att några passar min ögonform och jag tycker själv att jag inte ser klok ut. Jag brukar till och med klippa till dom men njaaa. Tror väl dock att övning ger färdighet inom detta. Brukar du använda lösögonfransar?
 
Rundborstar älskar jag och önskar jag hade fler i olika storlekar. Tycker man kan få till så jäkla snyggt fluff i håret. Har en rundbrosta, ganska normal i storlek samt så köpte jag på med en förra året som även blåser värme och snurrar runt medans man använder den. Jag gillar den MEN tycker nog att en rundborste och en hårblås gör jobbet bättre.
 
Allt detta + mycket mer som jag inte ens hann fota var i första rummet, då kan ni förstå vad ögonen gick som ping ping bollar mellan hyllkanterna.
 
I nästa rum så höll NovaConcept till och dom har mycket ekologisk hudvård, makeup, parfymer och vet i sjutton allt. Tycker dom där 3 parfymerna i trä är så himla fina att bara titta på..
 
Ganska mycket härliga produkter va!? Här inne hade jag inte provat en enda produkt, helt sjukt för dom hade ganska mycket saker.
 
Efter detta rum så var vi in till Ola och Beautyko. Jag har totalt missat att fota här inne, han hade en presentation och det var mest COSRX som var den stora snackisen där inne. Jag minns inte att jag testat deras produkter men sen var det även skinfood och dom produkterna har jag provat. Har en gudomlig ansiktsscrub som jag tipsat er om flera gånger i bland annat → detta och detta  inlägg. Den står i duschen så jag brukar använda den emellanåt just dom gångerna. Har även testat deras rice off mask som jag skrivit om → här.
 
Efter Ola så var vi in i rum nr 4 och till Henrik från Swedish Haircare med produkterna I am. I amär hårpdrodukter och som tillverkas i Sverige. Dom jobbar samtidigt att få till det bästa både inom miljö flaska och innehåll. Jag kommer skriva lite mer om hans produkter längre fram samt visa hur dom ser ut för jag missade att ta bilder där inne också.
 
 
Sista rummet var Sunday Riley som verkar vara på alla läppar nu för tiden. Jag hade även turen att få en personlig konsultation LIVE från Houston (?) om jag inte minns fel av Brian om vilka produkter som skulle kunna passa mig. Jag kommer även här att göra ett inlägg längre fram angående deras produkter. Håller i denna stund på att testa några av deras godbitar som Good Genes, Ceramic Slip Cleanser, C.E.O Rapid Flash Serum, ICE ceramide moisturizing och LUNA Sleeping Oil. Jag testar så mycket olika nu så mitt ansikte går nog bananaz snart ha ha.
 
Hur som helst, det var en mycket trevlig tillställning fast den var så kort. Jag får hoppas att jag får komma igen nästa år och då att det är lite mer som förra året då det är mer hela dagen och man går runt och pratar etc. Då var det även lunch på dagen och jag kommer aldrig någonsin glömma den sjukt saftiga kycklingen vi fick då och blomkålen var magisk. Blir helt saftig i truten bara jag tänker på det, he he..
 
Tusen tack till Daisy Beauty, Kicki Norman och Sam Bergenstråhle för att jag fick komma ♥. Och tack till Malin så klart för våra 2 dagar tillsammans ♥.
beautyko - daisybeautyexpo - daisybeautyexpo2021 - nordicbeautyimport - novaconcept - sundayriley - swedishhaircare