Lookfantastic Beauty Box - Clean Beauty

(Detta inlägg innehåller pressutskick & adlinks)
 
För cirka 1 vecka sen så fick jag hem Januaris Beauty Box från LookFantastic och som vanligt så innehåller boxen lite smått och gott. Två av produkterna har jag faktiskt redan..
 
Elastiska hårsnoddar från Popband som även kan användas som armband.
 
Banana setting powder från Bella Piérre
Pudret som jämnar ut och korrigerar färgtonen, har en gul nyans för att motverka eventuell rodnad eller missfärgning. Perfekt för att ljusa upp de centrala delarna samt under ögonen. Produkten finns → här.
 
Vitamasques Marine Gold Dust Sheet Mask
Ansiktsmask med en trippelskiktsteknik som är utformad för att förbättra fuktinnehållet i masken och leda till ökad absorption av produkten till huden. Ev av våra bästsäjljande anti-aging masker är utformad för att fungera som en återställningsknapp för din hud. Denna mask har oändliga möjligheter. Vår Marine Gold mask är behandling som ger fasthet och ett fint lyft för huden. Kollagenet i huden minskar konstant någon gång från 21 år och fortsätter sedan att försämras ytterligare när vi blir äldre vilket ger en hud som förlorar sin fasthet. Det marina kollagenet i masken kommer uteslutande från havet och är en överlägsen källa till protein som lätt absorberas av huden. Marinkollagen ger 8 av de 9 essentiella aminosyrorna till huden som fyller på kollagen i huden och guld minskar torrhet. Tillsammans, en kraftfull mask för att återställa balansen i huden. Produkt finns → här.

Swell Ultimate Protect & Renew Serum
Skapa slät, mjukt och återfuktande hår med denna silikonfria och viktfria formeln.Designad för att skapa salongs värdigt resultat hemma, detta multi-taskande serum hjälper att kontrollera frissighet, reducerar kluvna toppar och skapa ett blankt utseende.
 
First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser
Den här produkten är en ansiktskräm och primer i ett. Produkten är med kokosnötsvatten, oljefri, den ska ljusa upp, återfukta och göra huden mjuk i ett svep. Den ska sudda ut porer och göra din hy redo för makeup. Produkten ska även passa torr hy riktigt bra och det behöver jag nu under vintern. Den har vunnit "Best of Beauty" 2018 i Allure så den här ser jag verkligen fram emot att testa. Vill du läsa mer om produkten kan du göra det  → här och här.
 
Dr PawPaw Lip Balm
Kan användas till torra läppar, men också för att skydda huden och vårda t ex torra hudpartier, nagelband, torra hälar och på torra hårtoppar. Den huvudsakliga ingrediensen i Dr PawPaw Lip Balm är jäst pawpaw, frukten från Carica Papaya. Produkten finns → här.
 
Ganska mycket godsaker eller hur!? Någon du blir sugen på att testa?
DrPawPaw - Firstaidbeauty - Popband - Swell - Vitamasques - bellapierre - lfbeautybox - lookfantastic
1