Give me that orgasm !

Jag frågade häromdagen  på instasnap (sweetkay78) om jag skulle skriva ett inlägg om mina  cravings på sminkfronten just nu och det var det många som ville se. Just nu är jag otroligt inne på mycket produkter som inte är i puderform pga fina linjer. Jag själv är 41 år och har märkt att min hud verkligen lyser mer om jag använder produkter som är i krämiga/ flytande formulan så nu är jag på jagt efter nästan bara sånna produkter. Visst några produkter är i puderform men det är inte mycket. Jag äger faktiskt inte så mycket produkter i krämiga formula så för mig är detta som en helt ny värld som öppnar sig..
 
Asså den där paletten från RCMA är jag så sugen på för att bygga en fin contour runt mitt ansikte. Jag var nära att beställa den häromdagen MEN just den jag skulle ha var slutsåld så det vart inget men lär nog trilla in inom kort.
 
Jag älskar även glow produkter, det vet ni som följer mig på instasnap och Marc Jacobs Dew Drops Highlighter är jag s å  h i m l a sugen på! Och helst alla tre *BIGsmile.
 
Blush brukar jag faktiskt inte använda så mycket pga att jag är lite lätt röd i huden runt kinderna ändå MEN när man hört om orgasm blush från NARS i flera år nu så är jag så sugen att testa den och det bästa av allt är att den finns i flytande form.
 
Den där sticken från Pixi sen bara M A G I S K ut i mina ögon. Kan användas både i ansiktet, läppar, kropp och i håret för fukt och glow. On-The-Glow stick innehåller en unik mix av vitamin D2 och skonsamma syror som skyddar och vårdar samt är direkt återfuktande. Perfekt att stryka över torrhetslinjerna som kan dyka upp under eftermiddagen! Låter perfekt eller hur!? Jag vill då bara smeta in hela kroppen med den.. ;)
 
Sen brukar jag alltid applicera concealer med mina fingrar men jag dras mot borsten från Hourglass. Det är som ett litet trollspö som viskar mitt namn...
 
Sist men inte minst, Hoola Bronzer från Benefit, fast den är i puderform så är jag sugen på den. Har man andra produkter i ansiktet som är mer återfuktande så funkar det absolut. Balans mina vänner, balans!
 
Någon av dessa proukter du testat? Eller vart du lika sugen som mig någon/några av dom?
benefit - hourglass - makeup - marcjacobshighlighter - narsorgasm - pixiontheglow - rcma