En frukost jag sent glömmer

Morgonstund när man får mysa lite extra, dom värdesätter jag högt. Jag vaknar alltid vid  så jag tassar gärna upp då och äter frukost i lugn och ro. Annat är det när man börjar jobba 06:30, då intas frukosten på stående fot lite snabbt medans man samtidigt ränner fram och tillbaka till badrummet.
 
Det här är frukost för mig, "mums filibabba frukost" med färska bär, lite smarrigt knäcke, brie för att lyxa till det och en supergod salami. En fänkålssalami finns det nästan alltid i vårat kylskåp, det är absoluta en av mina favoriter.
 
Toppade även brien & ägget med Camelina frön
 
Btw, soffan köpte jag in billigt på en facebook annons från Ludvika Stadshotell. Gillar stilen på den, det gamla blandas med lite nytt som kuddar och mysiga filtar. Ska försöka få tag i en kristallkrona också för pricken över i:et.

Man kan väl säga att jag var mer nöjd än vanligt med frukosten. Nu är det dags att sadla om och göra sig klar för Kevin´s fotbollsmatch som förgylls med regn idag. Jaja, vi kanske får lyxa till det med varsin kopp varm choklad och vispad grädde när vi kommer hem. Då smakar nog den koppen extra gott, tror ni inte? Stor kram!
camelinaofsweden - frukost - lyx - trekullor - äktanjutning
1