Allt-i-allo Tjej!

Just nu så blommar en av mina citrusträd som sjutton och den doftar så underbart. Jag älskar när jag ser att det blommar för då vet jag att jag sköter om den på rätt sätt med ömhet & kärlek.
 
Tänk om mitt stora citronträd kunde se lika glad ut som denna, då hade jag varit lite gladare men den ser lite hängig ut. Hoppas på att det vänder, jag ger inte upp hoppet om mina växter. har till och med börja sköta om Björn´s växter hemma som typ var utvisade för alltid MEN jag har lyckats få igång växtligheten där hemma så varje gång jag är där vattnar jag dom sen pratar jag med dom lite. Det verkar funka toppen!
 
Har sått massor med frön hos honom inför sommaren, i år har jag tagit på mig trädgårdsmästar titeln samt lite bonde. Det ska skördas grönsaker, örter och andra härligheter. Gissa om jag längtar efter att gå runt och mysa i den trädgården. Känner mig lite som en allt-i-allo tjej emellanåt, tycker jag kan ganska mycket men jag vill så mycket mer. Jag blir stimulerad av att lära mig saker jag är intresserad av..
 
Odlar du något? Vad i så fall? Är så mycket jag skulle vilja testa... Jag har tagit nåra bilder på olika frön jag har sått där men det kommer i ett annat inlägg. 
 
Fatta att gå ut i trädgården och hämta in grönsaker till middagen som man odlat själv, DET för mig.. är lyx!
 
Men nu lär jag luta omkull mig ett par minuter innan Björn & Julia kommer, jag är så trött så ögonen går i kors. Trevlig Fredag, kram på er!
grönska - odla - sommar - trädgård
4