1 hour power oats

Jag har velat hitta ett snabbt och enkelt frukost/melisalternativ till helst Kevin så det finns färdigt i kylen på morgonen när han ska till skolan och eftersom han åker buss cirkus 40 min så ska det vara en ganska rejält men ändå nyttigt alternativ. Jag improvserade ihop det den här imorse och åt den efter min morgonpromenad. För det första, JA! Så god alltså, på riktigt. För det andra, DAMN vad mätt jag blev, fick inte ens i mig hela ha ha så en liten justering kanske behövs.
 
Det som är bra med den här att det går att variera i oändlighet, i alla fall i mitt huvud men det är en bra grund som jag satte ihop sen kan man välja att smaksätta den efter tycke och smak samt vilken topping man vill ha..Jag vet att en stor efterfrågan iaf på min instagram är just mer tips om träning samt mat då jag gått ner över 20 kg, dock under längre tid. Det finns ingen quick fix, det är verkligen maten som är bas sen träning. En livsstil..
 
 
1 HOUR POWER OATS
 
♥ 1 dl glutenfri havregryn, använder semper
♥ 1.5 msk chiafrön
♥ 1/2 dl proteinpulver, jag använder vegansk i vaniljsmak från star nutrition
♥ cirka 3 dl barista coconut från alpro, var det jag hade hemma, funkar lika bra med nötmjölk som vanilj mjölk om man nu dricker det, jag håller mig ifrån mejeri så gott jag kan
 
Blanda ihop allt, sätt på lock och ställ i kylen minst 1 timme.
 
1 bild från min instastory nu på morgonen innan jag gick på promenad.
 
Jag toppade mina poweroats med banan, jordnötssmör, hackade mandlar och gojibär. SÅ jäkla gott, med vaniljsmaken från proteinpulvret så var så jädrans gött.
 
Nu är det bara för mig att preppa iordning lite olika smakalternativ till honom och se vilken som blir hans nya favorit. Det är är ju så enkelt att han själv kan fixa det också. Jag ska bara köpa in lite flera av dessa små & söta behållare. Hoppas ni kommer testa och gilla, säg till om ni vill att jag kommer med fler smakalternativ för jag har hjärnan full av dom ha ha. Stor kram
 
 
frukost - hälsosamt - nyttigtalternativ - onehouroats - onehourpoweroats
2