Dagens tips: Black Sugar Scrub

Hej på er, idag tänkte jag tipsa er om en scrub som jag gillar och som jag har testat några gånger nu. Jag har skrivit om denna produkt förut i → detta inlägg.  Då hade jag precis fått den och inte riktigt hunnit testa den mer än en gång men nu så har jag hunnit med den några fler gånger och jag älskar ju denna doft av fräsch citrus blandad med sött socker, asså man vill nästan bara hugga in på burken.
 
Produkten kommer ifrån Skinfood & heter Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X,  finns hos Sephora för cirka 255:-
 

Detta är en ansiktsskrubb med svart socker, raffinerade risvin och botaniska oljor för enkel makeup borttaging och som förvandlar grov, torr hud lämnar en strålande slät hy. Döda hudceller försiktigt bort, medan huden näring och återfuktad. Black Sugar skrubben reducerar döda hudceller och har en omedelbar verkan på huden.
 
Användning: Efter rengöring, massera försiktigt på fuktigt ansikte, undvik ögon området. Skölj noga med ljummet vatten.
 

Älskar hur den här produkten får min hud att kännas, len som en jäkla bebisrumpa efteråt och så himla fräsch. Så jag ger verkligen denna produkt en tuppe upp! Hoppas ni gillar den här sortens inlägg, tryck gärna på hjärtat under inlägget så jag vet om jag ska fortsätta med mera såna här tips! Puss & Kram!
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
 
Spara
Spara
Spara
Spara
ansiktsskrubb - sephora - skinfood - skönhetsblogg - tips - vasspr