Månadens Glossybox

 
JELLY  PONG PONG
Fairy Lashes Curl Mascara
 
Enmascara som ger din fransrad dramatisk volym, flirtid längd och snygg böj. Pris orginalstorlek 215:-
 
Kommentar: Första gången jag kom över märket Jelly Pong Pong var när vi fick en lip blush ifrån Glossybox och den vart snabbt min favorit. Har använt den så flitigt att det till och med är slut, jag älskar verkligen deras lip blush. Denna gång fick vi en mascara och jag har hunit testa den 3 gånger och den har inte gjort mig besviken. Jag älskar det här märket och måste utforska mer av deras produkter.
 
 
 
 
MODEL CO
Pressed Bronzing Powder, "Bronze Shimmer"
 
Förläng sommaren genom att svepa in ansiktet i detta solpuder som genast ger dig en fräsch och solysst look med en hint av shimmer. Pris orginalstorlek 180:-.
 
Kommentar: Har inte hunnit testa denna ännu.
 
 
 
 
 
ANATOMICALS
Mattifying Face Mask
 
Djuprengörande ansiktsmask som har en nedmattande och uppfräschande effekt. Pris orginalstorlek 39:-.
 
Kommentar: Vi har fått produkter ifrån ANATOMICALS i flera glossyboxar och jag är inte ett fan  av deras produkter, tyvärr. Tycker att det inte är något speciellt alls med dom men ska så klart testa denna ansiktsmask.
 
 
 
 
 
THIERRY MUGLER
Eau de Parfym, Angel
 
Thierry Mugler ikoniska doft som innehåller utsökta doftnoter av choklad, vanilj, mandarin och honung. Pris 50 ml 890:-.
 
Kommentar: Jag har väldigt svårt för parfymer och har kört med min DKNY Be Delicious i flera år. Kommer nog aldrig att byta och denna provparfym kommer jag ge till någon som har mer nytta av den.
 
 
 
 
FLEUR DE SANTÉ
Precious Skin Boost Anti-Aging Day Cream
 
Vårdande dagkräm med ädelstenen rosenkvarts som verkar lugnande och renande för hyn. Krämen ger näring och bevarar hudens fuktbalans. Pris orginalstorlek 449:-/50ml.
 
Kommentar:Har inte hunnit testa denna.
 
 
 
 
THE BODY SHOP
Body Butter, Wild Argan Oil
 
Krämig body butter vars huvudingrediens är vild arganolja från Marocko. Tack vare oljan och dess mjukrengörande och fuktighetsbevarande egenskaper blir din hud både mjuk, följsam och väldoftande. Pris orginalstorlek 185:-/200ml.
 
Kommentar: Har testat denna några gånger nu och jag vet att det är en body butter så känns den torr, hur konstigt det än nu låter kanske. Men jag gillade faktiskt inte konsistensen på detta body butter, sorry. Jag håller mig nog fast vid deras Satsumas som är min favorit!
 
 
 
 
MONU
Warming Ginger Oil
 
Få en äkta spaupplevelse med denna härliga kroppsolja som bygger upp hudens elasticitet och håller den mjuk och smidig. Innehåller eteriska oljot som ger en energikick till trötta muskler. Kroppsolja är den perfekta produkten som rår om huden med en extra pterfuktning efter sommarens sol och bad. Pris orginalstorlek 279:-/100ml.
 
Kommentar: Har inte hunnit prova den ännu men ska strax ta ett bad och tillsätta några droppar i badet, perfekt denna härliga Söndag. Kanske ska passa på att även testa ansiktsmasken ifrån Anatomicals.
glossybox
1