Skinfood Black Sugar Scrub 2X

För några veckor sedan så fick jag hem en skrubb till kroppen som är från Skinfood.Jag har hunnit testa den en gång på hela kroppen sen har jag skrubbat mina händer med den någon gång. Ni som följer mig vet att jag använde en skrubb förut från märet FLOW och som jag älskade, har även försökt fått tag i en ny förpackning då jag är helt besatt av de skrubben, du kan läsa mer om just den skrubben i → detta inlägg. Hur som helst, det jag ville komma fram till är att denna är bra MEN inte lika bra som den från Flow. Detta är ett bra alternativ och jag gillar konsistens, doft och förpackning. Dock så rekommenderar jag att vara försiktig med att skrubba den på händer om du till exempel  har ett litet sår för det svider som satan då.
 
Side note: Nu när jag söker mer information av den så tändes en glödlampa och poletten trillade ned. Det är alltså en ansiktsskrubb ha ha! Då förstår jag den milda peelingkänslan och kan inte jämnföras med flow skrubben som är mer för kroppen. Bra att jag kom på det mitt i inlägget... Så nästa provning blir alltså för ansiktet, kanske redan ikväll.
 
Detta är en andra generationens av Skinfood´s sockerskrubb som varit populär i över ett decennium.
 
Skin food Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X heter den och finns hos Sephora för cirka 255:-.
 
En ansiktsskrubb med svart socker, raffinerade risvin och botaniska oljor för enkel makeup borttaging och som förvandlar grov, torr hud lämnar en strålande slät hy. Döda hudceller försiktigt bort, medan huden näring och återfuktad.
 
Black Sugar skrubben reducerar döda hudceller och har en omedelbar verkan på huden.
 
Användning: Efter rengöring, massera försiktigt på fuktigt ansikte, undvik ögon området. Skölj noga med ljummet vatten. Sååå alltså kommer jag testa den här ikväll igen på ansiktet denna gång och inte kroppen he he. Jag blir så sjukt sugen att äta den också, ser smarrig ut eller hur?
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
pressutskick - sephora - skinfood - vasspr