Morgonsnack ang träning


Kevin börjar må bättre så igår tog jag med honom ner på gymmet så jag fick röra lite mig efter att ha varit hemma i flera dagar och klättrat på väggarna. Gav mig på cykeln igen och körde en timme, så sjukt skönt och jag är så jäkla sugen att köra en timme idag också. Svettades som en gris igår, skönt! Jag som varit så anti cykel, trott att det skulle vara sjukt jobbigt men det är snarare en skön känsla. Är så glad att jag utmanade mig själv i helgen och testa något nytt för jag har en ny favorit. Kevin satt snällt brevid på en bänk och spelade på sin telefon. Glad mamma, glad son.. 

Hade mina funderingar om jag skulle köpa på mig några PT timmar igen nere på Må Bättre av en tjej som verkar så härlig och glad. Känns som jag inte kommer någon vart i min träning men nu ska jag nog ge det ett litet försök till efter jag börjat med cykling. Kommer givetvis fortsätta lyfta skrot också. Står jag fortfarande helt still efter detta så får jag nog tänka om där.

Ser fram emot när det börjar bli bart ute för så ska jag äntligen få testa på något annat jag varit sugen på att testa, tennis! Maja ska ta med mig och spela lite och det har jag velat testa sen förra året, kan tänka mig att det är sjukt jobbigt men bra träning för hela kroppen. Pepp på den!

1