En myshelg i Strängnäs

I Fredags tog jag med barnen och åkte ner till min syster i Strängnäs, asså jag har inte träffat dom sen Midsommar förra året så det var då verkligen på tiden. Det vart supermycket mys under helgen och vi startade Fredagen med lite delikatessplock som jag hade köpt med på vägen ner.
 
Dag 1 så blev det kanske inte så himla mycket bilder mer än på maten men jag lovar att jag kommer kompensera upp det med bilderna i nästa inlägg för på Lördagen var jag väldigt flitig med kameran och det bjöds både på fiske, fyrhjulingsfärd, och bastubad då.
 
Jag gjorde mina supegoda ostskorpor med flingsalt och örter, detta ska du doppai aioli. MUMS! Recept finns i min matblogg → här. Dom här skorporna får ni verkligen inte missa till delikatessplocket.
 
Finaste MY
 
My fick lite nya klänningar av oss då hon nyss fyllt år och nog tror jag att hon gillade dom allt för hon skulle testa dom direkt men så är det väl med en själv också;).
 
Avslutar detta inlägg med Julia som var sjukt taggad på den här resan samt lite kusinmys. Ska bli så roligt att visa er bilderna från Lördagen för dom är verkligen sååå fina. Men fram tills dess..
 
familjen - myshelg - strängnäs