I just wanna be part of your symphony

Att vakna upp brevid Björn med solens strålar och fågelkvitter, finns inte mycket som slår den känslan.... Eller jo, att få vakna upp brevid min son emellanåt ;).
 
Björn drog iväg på spel imorse och Kevin skjutsade jag på kalas, det stod paintball, hamburgare & fika på schemat och gissa om det var en nöjd kille som jag hämtade på eftermiddagen. Bästa kalaset han varit på, sa han...
 
Själv så var jag iväg och slängde glas på återvinningsstationen, diskade, käkade lunch och chillade. När jag hade hämtat Kevin så passade jag på att ta ut alla växter/örter/grönsaker vi förodlar inför sommaren och vattnade av dom sen så sådde jag lite nytt då vissa saker inte tagit sig. Har nyss förberett kvällens middag som blir grillad hästentrecote. NU är jag så himla seg så har bäddat ned mig i Björns säng med datorn, skulle behöva vila en sväng men kommer nog fasta på Youtube en sväng tror jag. Kevin sitter som bänkad framför PS4 som vanligt, Star Wars Battlefront är den enda som gäller nu för tiden. Hoppas ni har en fin Lördag, dags för slappning känner jag. Mina ögon sjunker mer och mer ihop för varje ord jag skriver ha ha... Bara att invänta Björn sen och ha myskväll. Kram på er..
kalas - paintball - pyssel