Selleri, viktnedgång och "nya" kläder

Morgonen startade med ett glas sellerijuice. Nu var det länge sedan jag drack det och kände att det var dags att införa det i mitt liv igen.. Jag kommer inte dricka det varje dag men några dagar i veckan i alla fall för att rensa ur massa skit från kroppen. Jag skrev ett inlägg förra året med alla fördelar sellerijuice ger din kropp. Det inlägget finns → här.
 
En av mina bästa köksmaskiner, juicecentrifugen. Har några fler favoriter som bland annat min ismaskin, den är guld värd!
 
Juicar ni något? Har kommit av mig lite med träning nu för det finns aldrig något tid för det känns det som men jag tror det lugnar ner sig lite nu under veckan så då ska jag försöka komma igång med träningen igen samt lite bastu på det. Har även tänkt utforska omgivningen här nu till veckan med lite promenader och sen har jag lite fotografering inplanerad.
 
Jag har ju gått ner ganska mycket i vikt, dock vet jag inte hur mycket i skrivande stund för jag äger ingen våg -  kanske dags att fixa en? I alla fall så kom jag över en en sån blå ikea påse på vinden under veckan med massa kläder jag inte kunde ha men sparat..Asså NU kan jag ha ALLA kläder. Amen hallå jaaa, ding ding ding. Lite som att få en ny garderob och helt perfekt då det mest var massa sommarkläder. Tror jag har några mer säckar ute i en lada så den måste jag verkligen leta på. Men nu så är det dags för kaffe och mina älskade majskakor i ranch. MUMS! OM ni inte har testat dom så har ni verkligen missat något.. Kram kram
sellerjuice - söndag - viktnedgång