#LFBEAUTYBOX - GET THE GLOW

Look Fantastic´s Beauty Box trillade in för någon vecka sedan och när jag såg denna månadens tema "Get the glow" så slog mitt hjärta några extra slag av lycka. Jag är så inne på skönhet just nu och med det menar jag att se fräsch ut och ha den där underbara glowen, inte bara i ansiktet utan även på kroppen. Med det menar jag inte att man inte ska använda makeup etc,klart man ska det om man kan hjälpa till att få den där härliga glowen av olika produkter. Men så klart kommer ansiktsvård i första hand, har du inte en bra ansiktsvård så kommer inte din makeup se snygg ut heller. Men det gäller även vad man stoppar i sig och hur mycket vatten man dricker...
 
#agree
 
Boxen innehöll verligen smått och gott, ska jag vara helt ärlig så har jag endast testat en sak ur denna box och det är ögonskuggan, det var bara för jag inte hade fotat innehållet. Jag låter alltid mina grejer som jag får hem stå orörda ända tills jag har fotat dom och vissa saker har legat länge i en låda jag samlar allt på. Gissa om man har tålamod :P.
 
Vänster
NuFACE - Prep-N-Glow Cloths: Dubbelsidiga Prep-N-Glow -dukarna har mjukt bomullspets för att avlägsna smink, smuts, olja och föroreningar, eftersom mikropunktar ger skonsam peeling. Berikat med hydratiserande hyaluronsyra och hudskyddande antioxidanter och mineraler levererar torkdukarna anti-aging egenskaper och skapar vacker uppfriskande och strålande hud.
 
Lösningar för:
- Torrhet
- Tråkig och ojämn textur
- Ojämn hudton
 
Vilken hudtyp är dom bra för?
✔ Normal
✔ Fet
✔ Kombinerad
✔ Torr
✔ Känslig
 
Vad är formulan UTAN:
- Parabener
- Sulfater
- Ftalater
 
 
Vad mer behöver du veta:
Denna produkt är formulerad utan olja eller alkohol. Varje trasa packas individuellt för optimal styrka.
 
Förslag användning:
- Rengör huden med den släta sidan, sedan försiktigt exfolierar du med mikro-punkter sidan.
- Lämna produkten på  - skölj inte.
- Använd dagligen eller använd 2-3 gånger per vecka för känslig hud.
 
Kommentar: Har bara läst postitiva kommentarer om denna produkt så nu är jag mer än pepp på att testa den!


 Höger ↓
Scrub Love - Conconut Body Scrub (Coconut/Cranberry): En huduppljusande body scub. Penetrerar djupt i huden, Coconut Body Scrub Coconut Tranbär är en anti-oxidantrik exfoliator. Uppmuntrande näringsämnen absorberas, kokosnöt skal avlägsnar döda hudceller medan tranbärsoljor återfuktar och ökar strålglans
 
Användning:
3-5 gånger i veckan applicera skrubben över kroppen
Massera in i huden med små cirkulära rörelser
Lämna på huden i 2-3 minuter och skölj

 
Kommentar: Jag älskar kokosoljor etc och ni vet att jag använder det i ansiktet också så denna kommer nog bli grym!
 
GLOV - Hydro Demaquillage Quick Treat - Ett praktiskt litet verktyg (som en liten handske) med ett öga för detaljer - den kan åtgärda eventuella makeup misstag i alla situationer. Ett måste i varje handväska.
 
Dom 4 enkla stegen att använda GLOV: Fukta med vatten, ta bort smink, handtvätt med tvål och låt den torka för återanvändning!
 
Kommentar: Ej testat ännu.
 
Från vänster
Real Chemistry - Luminous 3-minute Peel: Denna produkt tar bort stora mängder överskott, döda epidermal celler i sekunder. Eftersom den synergistiska blandningen av ingredienser masseras försiktigt i huden bildas fasta ämnen under fingertopparna. Dessa är en kombination av skalens proteinbindande ingredienser och epidermal protein.
 
Användning: Detta är inte en mask. Rengör huden och lämna den lite fuktig. Sprid gelen tunt och snabbt över panna, kinder, haka, nacke och dekolletage. Snabbt börja massera dessa områden i en cirkulär rörelse med lite fuktiga händer med lätt till måttligt tryck. Efter 15-20 sekunder ska fasta ämnen bildas under fingertopparna. Detta innebär att skalen aktiveras korrekt eftersom gelén nu kombinerar med din döda hud (proteiner). Massera i 2-3 minuter eller tills hela gelén har kombinerats med död hud. Rengör området igen. För att spara tid, försök med att använda produkten i duschen! Vattentrycket hjälper också till att ta bort de små fastämnena från fint ansiktshår. Rekommenderas 1 gång i veckan.
 
Kommentar: Har inte provat men blir otroligt sugen på att studsa in i duschen och testa den!
 

 
James Read -  Gradual Tan H2O (Tan Mist): H2O Tan Mist är en transparent , rosvattenbaserade och kylande mist som fungerar som den perfekta multitaskern. Misten är en kombination av ett uppfriskande, mineralrikt ansiktsvatten med fuktgivande och hudvårdande ingredienser och med en lätt brun-utan-sol effekt. Kan appliceras före eller efter make-up eftersom den både ger fukt och fixerar. En smidig ‘tan and go’ produkt utan risk för att den färgar av sig på kläderna. Kylande formula som under 6-8 timmar efter applicering gradvis utvecklar en gyllene effekt på huden. Resultatet varar i 3-5 dagar.
 
Gradvis brun utan sol-mist för ansikte
3 i 1; ansiktsvatten, brun utan sol och makeup fixering. 
Mineralrikt rosenvatten-baserat
 
Användning:
Spraya på ren hud /eller ovanpå makeup
Håll flaskan ca 15cm från ansiktet och spraya i en snabb, jämn rörelse. Rikta sprayflaskan något uppåt så att du inte sprayar rakt in i ansiktet.
Låt torka i 1-2 minuter innan du lägger på makeup.
 
Använd dagligen för att behålla en fin solbrun nyans och för att återfukta huden.
 
Kommentar: Den här låter ju hur bra som helst, kommer absolut testat inom kort... Stopp! Jag drog några spritz i fejjan direkt. Vad ska jag vänta på liksom!? Har en bus doft jag inte är så bekväm med men den torkar in fort måste jag säga, inget krångel med denna produkt. Enkel applicering gillas. Resultat får jag återkomma om.
 

 
System Professional Solar - Sun Oil: Uppnå snabb mjukhet med System Professional Solaris Sun Oil; En skyddande dimma som återställer livet för hår som utsatts för sol, salt och klor. Den rika sololjan kombinerar UV-filter och en blandning av lyxiga oljor som skyddar och djup skick låses, medan en generös dos av keratin främjar långvarig jämnhet. Spruta helt enkelt på håret under och efter solens exponering, eller kombinera med Solar Conditioner för att uppnå avundsvärd mjukhet.

Förvänta dig flygighet som ska elimineras och att håret ska se välmående, mjukt och ultra-friskt..
 
Kommentar: Oj här lovas det mycket och om den lever upp till dessa ord förväntas att se en solig dag.
 
Mellow Cosmetics -  Baked Eyeshadow, Peach: Ett silkeslikt pulver som levererar slitstark, krämbeständig färg. Blandbar och byggbar kan den högpigmenterade ögonskuggan appliceras torr för en mjuk, rökig finish eller våt för en mer intensiv ögonkonfiguration med överlägsen uppehållskraft.
 
Kommentar: Den här är såååååååå snygg, har swatchat den och testat den lite snabbt på ögonlocket. Mums för denna godbit som blir en favorit i sommar.
 
Snygg eller hur!? Tusen tack för denna grymma box Look Fantastic. Blir du sugen att testa någon av produkterna eller har du rent av redan gjort det? Let a girl know ♥.
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
beautyblogger - lfbeautybox - lookfantastic - pressutskick - skönhetsblogg