TÄNK - EFTER - FÖRE

Jag kommer av mig med träningen hela tiden MEN jag hittar i alla fall tillbaka ganska snabbt så jag ska inte klanka ner på mig för mycket. Jag kanske har för stora mål.. i alla fall just nu när det pågår så mycket annat som tar min energi. Imorse var jag inte alls sugen att gå någonstans mer än att stanna kvar i sängen. Jag gjorde motsatt sak, jag vet HUR svårt det är att verkligen komma iväg när man är så trött så det svider i ögonen och visst, i vissa lägen så ska man absolut lyssna på kroppen och vila men i vissa måste man även göra motsatt sak hur jobbigt det än är.. för det GER så mycket energi tillbaka.
 
Tänk Efter Före... Läs igen, Tänk Efter Före! Alltså tänk hur du mår EFTER träningen och inte hur du mår före. Då hade jag nog aldrig kommit iväg... Kan lova att min energi har skiftat rejält från när jag var hemma imorse tills jag kom hem efter träningen. Så mycket mer fylld av energi och glädje. Dock brukar jag få en svacka efter jag äter, känner nu hur tröttheten kommer smygandes över mig igen. Men om det är något som suger energi ur mig många ggr så är det dator/telefon. Så jag måste skynda mig att skriva klart inlägget nu och hitta tillbaka till energin igen..
 
Sjukt vad fint det var när jag gick hem, solen tittade fram och Morris stod på gården och väntade på mig. Han var så glad att matte var hemma igen så han fick komma in och gosa. Dags för en dusch, svara på lite roliga mail och sen måste jag uträtta lite ärenden idag, perfekt att solen skiner också så jag kan passa på att njuta av den. Vi hörs snart igen, stor kram!
energi - mentalt - träning