Kicks klick klick

Jag är en stor sucker för att testa olika hudvårdsprodukter. Jag tror att någonstans där ute så finns det underverk för mitt fejs {då menar jag inte plastikoperation}. Mina hudvårdsprodukter jag hade nu sist ifrån Lumene har tagit slut så jag fick lov att beställa nytt. Var inte riktigt nöjd med dom så testar vidare i jakten på magin. Eftersom min hy är skapligt torr och fnasig på vintern så behöver jag mycket återfuktning. Serum, dagkräm och nattkräm använder jag för det mesta och denna gång vart det dessa produkter.

Nuxe krämen kan jag använda som både dag & nattkräm så det var ju utmärkt att jag slapp köpa båda. Serum ifrån Lumene, brukar ha Lumene annars också men dock en annan {cockatil}.

Min bronzing är ju helt kraschskadad så det var dags att inhandla en ny, testar denna för blondiner denna gång. Hoppas på att se ut som jag varit på semester 1-2 veckor vid medelhavet och inte på solen som Ranelid!!

Ansiktstvätt för känslig hy är ett måste annars ramlar mitt ansikte ner i handfatet och spolas bort. Sen är jag ganska röd på kinderna nu på vintern så denna primer ifrån Lóreal tänkte jag testa få se om jag får mer jämn hudton. Köpte även en fix spray ifrån MAC då jag tycker min hy behöver det. Full av vitaminer och mineraler så ska min hy strålaaa ;).

Återfuktande jordgubbsmask fick även följa med hem och den tänkte jag testa ikväll. Fick även med prover på massa saker och en av mina favoriter är snabbinpackning ifrån Aussie. Förstår inte varför jag aldrig köper stor förpackning och testar deras schampoo/balsam men gör väll det inom kort.

Fick även en del värdecheckar ifrån dom såååå det ska utnyttjas och vet redan nu vad jag ska köpa. Min guldolja ifrån Nuxe tog slut i höstas och jag måste ha en ny. Det är absolut en av dom bästa produkterna jag haft i hela mitt liv, älskar den!! Flaskan räcker hur länge som helst, den doftar underbart och huden får sjukt fin bronze under sommaren..Man kan även använda den i håret!


Ska försöka recensera alla produkter efter jag testat dom..


Nu ska jag studsa ner i badet & testa ansiktsmasken, fixa håret & sen prova mina nya ansiktsprodukter=)
1