Att släppa en gammal version av sig själv

Hur ofta stannar du upp och känner efter? Låter du dina känslor ta plats eller springer du hela tiden med skygglappar på, trycker bort dina känslor för att slippa känna. Been there done that! Typ hela mitt liv har enbart bestått av just det men som ändrades otroligt för 3 år sen när jag gick igenom min separation. Det brukar vara något traumatiskt som händer när detta startar. Det var då jag började öppna ögonen, det var då, jag började se verkligenheten..Och min andliga resa startade.
 
Ni som är på den vet exakt vad jag pratar om, resan är så sjukt jobbig men så värt det. För det handlar så mycket att börja se inåt, att börja grotta ner sig i allt underliggande som man aldrig vågat ta itu med. Alla känslor man bara lagt åt sidan, "tryckt bort", traumatiska upplevelser.. verkligen allt. Men dom ligger fortfarande kvar där inne, och puttrar ända tills du börjar ta intu med dom och gör dig fri för alltid. Det är inte kul någonstans att börja ta sig igenom det, fy fan. Men du kan aldrig komma ifrån saker om du aldrig tar iu med dom heller. Gör dig själv fri!
 
Sen att börja lita på sig själv, att lita på sina känslor och tankar. Sluta fråga andra om deras åsikt, det är ett tecken på att du inte litar på dig själv. Något jag själv är dålig på fortfarande är att våga visa mig sårbar, har varit så van i livet att vara "stark" men jag är så trött på att vara stark hela tiden.. Så jag jobbar med det nu.
 
Jag är så klart fortfarande på denna resa, det går upp och ner. Jag är fortfarande i chock så många gånger hur sjuk min intuition är, hur det jag känner på mig är sant och att saker händer efter jag redan vet att det kommer hända. Men det är väl så att det är vi som skapar våran värld i form av det du tänker/känner. Både på gott och ont..
 
Har börjat öppna upp mig mer och mer om detta på mina sociala medier, inom det andliga, i form av att ibland så ber jag mina följare välja ängla eller tarotkort på min insta story och wow jag är imponerad över hur många som väljer kort. Så många som väljer att delta i detta och flera som skriver DM till mig efter att jag visat vad kortets budskap är hur mycket det stämmer in i deras situation. Men det är verkligen så viktigt att lyssna inåt när man väljer kort, din intuition, börja aldrig vela.. Då blir det ofttast inte rätt..
 
Jag har varit lite lost ett tag, mycket omställningar både i det inre och det yttre. Att släppa en gammal version av sig själv och ta steget in i en ny version är både lite skrämmande men ändå spännande på samma gång. Är glad att jag tar en dag i taget och låter mig ta mer och mer plats.
Människor kan ha det jobbigt runt omkring, för ATT man ändras..Men det kanske ligger något bakom om att dom själva är rädda för förändring och projicerar deras rädsla på dig. Många människor vill inte ändra sig, många är inte redo, många vill ha det som det alltid varit och det är helt okej... Men då kanske man inte är menad att fortsätta resan tillsammans som vänner, livspartner, familjmedlem etc. Man växer ifrån människor i livet och det är HELT OKEJ!
 
Vissa energier behöver man lämna bakom sig och man välkomnar nya..Det är oftast rädslan som sätter stopp, jag har börjat säga till mig själv: -Jag tänker inte låta rädslan kontrollera mitt liv längre. Det är något upplyftande med det, prova! Stäng ut bruset.. Puss & kram!
 
andligresa - attvarasårbar - tittainåt - vågakänna