Sendrag 04:00 och Smashed Burger by Kevin

God Morgon mina sköna bönor, jag vaknade 04:00 av ett jävla sendrag i höger vad. Asså jag hatar verkligen när det händer och nu var det ett bra tag sen jag vaknade av det. Åååh det gör ju så jävla ont samtidigt som man försöker bita ihop och sträcka ut benet när jag egentligen bara vill ligga och kvida som ett litet barn. Hur som helst, det gav med sig till slut men jag är så så sjukt öm nu. Sen började Morris sin evighetsmaskin med att springa ut och in, jag somna om 100 ggr sen vid 09 vaknade jag att ett meddelande från brorsan. Då kände jag att nu måste jag gå upp, har massor med saker att göra idag sen ikväll kommer dom bror med familj samt Lina över på middag. Ska bli så JÄVLA MYS!!! Kände att mitt fejs behövde en rejäl kram idag så jag smetade på Ole Henrikson´s mask medans jag pysslade. Asså mitt ansikte är magi nu!
 
Så igår kväll då, jag bjöd på jordens smaskigaste burgare made by my son! Så här va: I början av veckan när jag var hos min massös så berättade hon för mig att när hennes barn var små så brukade hon göra så att barnen fick bestämma och laga mat en gång i veckan. Spelade ngen roll vad det vart bara dom gjorde det. Jag som verkligen har som mission att göra Kevin till den grymmaste killen ever när han väl lämnar boet, då menar jag med att klara av att ta hand om ett hem själv samt ha ganska bra grunder i matlagning var ju knappast sen att ta hennes idé. Så jag presenterade det för Kevin och resultatet blev Smashed Burger med pommes och chilimajjo.
 
Okej, lite hjälp från mig fick han. Vi gjorde egen majonnäs.. eller jag gjorde den snarare ha ha men han var med och tittade i början iaf. Själva matidén var hans och det gillar jag. För så fort jag frågar annars om vad vi ska äta så säger han bara jag vet inte. Men nu fick han lov att komma på själv. Han lär sig hur svårt det är att försöka komma på middag, många ggr iaf, samt han får lära sig. VAd behöver jag. Först fick han typ sätta menyn, sen utgå ifrån varje komponent vad som behövs. Som till pommes, vad behövs sa jag. Han svarade pommes, fritös och skål.  Jag kontrade med olja att fritera i? Så ni förstår vart jag vill komma.. Han var lite anti först mot själva idén, ni vet pratade ner sig själv med orden: Jag kan inte! Herregud, är det inte det som är meningen, att man lär sig och desto fler gånger man gör det desto bättre blir man sen kanske du är proffs sa jag och alla vill ha din hamburgare. Det är det här som är utveckling..
 
Idén med burgare var Kevin´s, han fick göra det mesta men jag gjorde min burgare lite efter hur jag själv ville ha den som med smörstekt lök sen toppade jag mina pommes med smält ost, hackad rödlök och min picklade chili. Vi brukar alltita äta kycklingburgare så jag är så glad att Kevin fick in mig på hans bana. Han ville ha högrevsfärs, gissa om jag var glad att jag hann knipa det enda paketet med 310 gram  som fanns på Ica bredvid oss. Jävlar i min låda vilken saftig burgare det blev och han har nu ändrat våran vanliga burgar meny till att jag vill ha mer högrevsburgare hemma. Han inspirerade mig..
 
Som sagt så gjorde vi majonnäsen själv sen smaksatte jag den med sambal och med en sås som heter Tabasco sriracha. Sjut gott att ha den som dressing, sen hade jag spenat, den smörstekta löken och min picklade chili. Behövdes absolut inge mer än så... Jo dubbelost var det också!
 
Ska bli kul att se vad hans nästa middag kommer bli! Vilken jäkla start asså.. Men nu är det dags att svida om, innan det lär jag dra ur sängkläderna fäör nu har Morris typ erat ner hela min säng så måste byta sängkläder sen ska vi iväg till Leksand. Ha en fantastisk Lördag. Kram
föräldraskap - smashedburger - utveckling