Väck med förkylningsblåsor på 1 dygn

Nu ska jag ge er ett grymt tips mot förkylningsblåsor PÅ läppen inte på insidan av läppen eller blåsor inne i munnen för det har jag inte testat. Dock kan det nog funka ändå...
 
Igår morse när jag vaknade hade jag en hel jäkla åker odling med förkylningsblåsor på min underläpp och jag började kleta in läppen med vectavir direkt men kände att det här kommer aldrig hjälpa. Ju längre in på dagen/kvällen gick desto fetare blev min läpp och det såg ut som jag gjort en väldigt stor läppförstoring. Började googla som en dåre om jag kunde hitta på någon häxkur och jag hittade många men det som fångade mitt intresse var med väteperoxid 3% eftersom jag hade det hemma i kylen.
 
Jag tvättade rent runt mina sår och sen hade jag väteperoxid på en bomullspad som jag la på mina sår någon minut, sen smetade jag in läppen i vectavir. Tror jag gjorde det två gånger under hela kvällen igår och imorse när jag vaknade var det inte borta men såg lite bättre ut. Tog mig en dusch, tvättade min läpp igen, på med väteperoxid sen smetade jag in med vectavir.
 
Så kom Madde på besök och vi babblade, jag gjorde lunch {finns inlägg & recept på den här} sen kom vi in på min läpp och jag märkte att vad sjutton, all svullad hade nästan gått ner och inga sår alls hade jag kvar! Seriöst, detta är magiskt!!!! På 1 dygn har jag nästan lyckats få bort en arme med förkylningsblåsor, jag är imponerad. Kommer köra samma rengöringsrutin ikväll så imorgon kanske allt är puts väck:). Tänk på att vara noga med din hygien också så du inte kletar runt bakterierna i ansiktet utan tvättar händerna både före du ska börja din "rengöring" av läppen och efteråt. Kör med handsprit också för att vara säker, jag duttar på vectavir med en tops och jag tar absolut inte samma sida av topsen jag redan använt tillbaka till tuben om jag ska ha mer på läppen utan byter till den rena sidan av topsen annars kommer bakterierna ned i tuben istället. Kanske inte det bästa..
 
Väteperoxid 3 % finns att köpa på apoteket och har för mig att det kostar runt 30:-, jag vet att det är billigt iaf men törs inte säga pris exakt.
 
herpes - munsår - tips - väteperoxid