Malin du vackra själ ♥

 
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

NÅGRA PERSONER JAG VILL HYLLA

Det finns några personer som funnits där för mig i mina mörka tider som jag vill hylla, som har lyft mig även att jag kanske inte sett det just då. Men jag vill i alla fall belysa några fina själar som både är smarta, duktiga och snälla mot mig fastän det känts som att jag inte gjort något annat än att gnälla ♥︎

 

Sweetkay – Jag har inte träffat Linda personligen ännu, men återupptäckte henne när jag sökte lite information om Fibromyalgi här i våras. Skandal att hon hoppat ur min bloggroll?! Hon är i alla fall en fantastisk fotograf och är magisk på alla sätt och vis, jag kan inte sluta inspireras av hennes fina bilder! Vi känns också väldigt lika ibland och det kanske är därför jag kan relatera så mycket till henne. Hon är en jäkel på att laga mat och baka (okej, där är vi inte lika – men I wish!), så in på hennes matblogg Yummifood och frestas. Jag vill bara tacka Linda för allt stöd hon gett mig under det här året när jag inte förstått vad som varit fel på min kropp, det har verkligen betytt så mycket för mig!
 
Ni ser ju, tösbiten är ju så vacker så isen smälter
 
Detta är ord från fina Malin som driver bloggen molkan.se. I hennes årskrönika som ni hittar → här så finns jag med bland 3 st till personer som hon hyllar och WOW, jag är mållös du  fina själ. Ibland har jag så svårt att ta åt mig såna här fina ord för det känns inte som att jag förtjänar dom men det är det där självförtroendet som vaklar till och från. Jag är en ganska ärlig människa och jag vet att jag är en otroligt omtänksam människa men ibland så känns det som att en del personer inte väljer att se den sidan utan att jag skulle ha baktankar som endast gynnar mig om saker jag gör och det är så långt ifrån mig som människa som man kan komma.
 
Och då vaklar mitt självförtroende och jag börjar ifrågasätta mig själv vem jag är egentligen, jag blir sårad som sjutton när man inte kan se min grundtanke som alltid kommer i form av kärlek. Jag tänker mer på andra än mig själv, sätter andra före mig själv hela tiden och det vet jag inte är bra för jag borde sätta mig själv först SEN andra. I slutändan så när hela röda tråden är dragen så förstår nog personerna att allt jag gör är av omtanke men innan dom nått dit av olika anledningar så är det jobbigt att man blir ifrågasatt och tron om att det handlar om elakhet gör mig ont.
 
Men nu ska jag prata lite om Malin, som jag faktiskt har följt i ganska många år och just det här jag kommer skriva nu har jag aldrig berättat för henne men det är dags att även hon får reda på vilken fantastisk förebild hon är för mig och alldeles säkert för så många fler. Jag har alltid inspirerats av Malin´s otroligt vackra sminkningar och har beundrat dom på avstånd. Har nog aldrig riktigt sagt till henne hur mycket jag älskar dom och har ofta varit in och tittat på dom... Det ska du veta Malin, i flera år har jag följt, beundrat och inspirerats av dina otroligt vackra sminkningar och dina bilder när du lägger upp dom faller mig så mycket i smaken så du anar inte tjejen! Men det kanske för vi är lite lika där.. gillar samma saker. Jag har aldrig träffat Malin MEN i Januari när vi båda ska ner på Daisy Beauty Expo hoppas jag på stort kramkalas !
 
När jag och Malin väl började få upp kontakten så var det nog under tiden hon var sjukskriven och flyttade tillbaka hem till Dalarna. Jag gillar inte alls att se en människa lida och må dåligt, helst inte av något som jag själv gått igenom och kan relatera till. Det handlar om utmattningssyndrom.. Jag har även fibro och nu vet jag inte helt säkert om Malin fått det på diagnos men det spelar ingen roll. När jag sett vad hon gått igenom så har jag försökt komma med nyttiga tips och råd för att hantera saker, alla har sina processer men i grunden så är en utmattning ganska lika. Man kan aldrig skynda på en process som behöver den tiden det tar och det är vädligt svårt att ställa sig in på när man väl är där men när man väl förstår och accepterar en dag i taget.. Då börjar läkandet.
 
Det är lika med att man M Å S T E  lyssna på kroppens alla olika signaler. Det gör ont i mitt hjärta när jag ser människor misshandla sig själv genom att göra tvärtom än vad kroppen säger.. Men jag vet även vilken skam man känner i kroppen under tiden man går igenom detta rent ut sagt helvetet och inte förräns man erkänt & accepterat för sig själv att läget är som det är och man börjat läka så kan man börja prata och dela med sig av sina erfarenheter och jag kan lova att det är sådan befrielse. Om jag har klarat av detta så kan alla andra också.. Det handlar bara tror jag om viljan finns där, ge inte upp, kämpa på, en dag i taget. DU KLARAR DETTA OCH DU ÄR GRYM! 
 
Som ni märker går jag igång ganska stort när det kommer till det här ämnet men det ligger mig faktiskt varmt om hjärtat, för när jag försöker hjälpa och dela med mig av egna erfarenheter så kommer det från hjärtat. Jag vill kunna hjälpa... om jag kan. Och det gör mig så glad över att höra att jag har hjälpt Malin, det värmer mig såååå mycket. Men nu var det inte bara det som hon skrev så fint om med mig utan även nämner mina "fantastiska bilder" ord som "magisk på alla sätt och vis" och "kan inte sluta inspireras av hennes bilder" som hon säger, asså tusen tack. Jag dör vad fint 😭!
 
Självlärd även där som så mycket annat. Jag har kämpat mig ganska mycket genom livet och har lärt mig att vill man något är det bara att göra det. Jag köpte en kamera på blocket, fattade typ nada om kameran sen är det bara beta av youtube videos, prova sig fram osv. Leka i Photoshop och Lightroom. Jag är en människa som älskar detaljer men det är även lika med att jag märker av människor, hur dom mår osv. Malin ger mig även fina ord angående maten och bakningen, där har jag inte varit lika aktiv av mig på slutet pga olika orsaker men det vänder nog snart. Inspirationen vänder nog tillbaka så fort lite saker börjar falla på plats i mitt liv.. Nu är turerna omvända och nu går jag igenom något otroligt jobbigt och hjärtskärande istället och nu finns Malin där för mig ♥ det tackar jag verkligen för från botten av mitt hjärta. Att ge och ta, det är fina egenskaper och så äkta. Det värdesätter jag så högt. Så tusen tack själv Malin för att du är DU ♥.
 
Alla bilder i detta inlägg kommer ifrån Malin´s blogg.
 

attblihyllad - kärlek - medmänsklighet - molkan
1