Grön juice, myskofta & dofljus

Morgonen fick starta med sellerijucie, raggsockor och min nya myskofta. Jag älskar verkligen stickade tröjor och koftor och är alltid på jakt efter dom mysigaste. Någon jag inte klarar av är när dom är stickiga, dom får absolut inte vara stickiga för fem öre för då måste jag låta dom försvinna ur mitt liv lika fort jag fick syn på dom oavsett hur fina dom är. Jag är extremt överkänslig av material på min hud, mycket är nog pga min fibromyalgi så mjukt och härligt ska det vara.
 
Koftan köpte jag på New Yorker för ynka 279:-, den fanns även i en ljusare typ aprikosfärgad och var sugen på båda två men det fick bli grå bara. Den funkar till det mesta...
 
Jag är också en otroligt kall person, fryser ofta och vet inte om det har också med fibron att göra men så jag går gärna med sockor på mig eller tofflor. Dock är mina tofflor på sista versen och behöver verkligen flytta till återvinningsstationen och jag har redan spanat in ett par nya. Inne på Hemtex har dom fått jordens mysigaste och finaste tofflor som jag nu suktar efter dock så tänker jag så här.. Jag fyller snart år så önskar mig dom i present istället. Det är verkligen något jag behöver och nu när höst/vintern kommer så kommer dom användas flitigt varje dag med stor kärlek. Vill du se tofflorna så lägger jag en direktlänk → här.
 
Jag var till Falun under veckan och var in på Hemtex då, det var just den gången jag fick syn på tofflorna och fick även syn på det här doftljuset som jag inte har kunnat släppt i min tanke sen dess. Ni vet vissa saker kan man bara inte glömma så när jag var till Borlänge igår med Kevin så var jag in på Hemtex igen och sniffade. Var dock rädd för att ljuset inte skulle dofta något som många ljus inte gör men jag köpte med ett hem. Det är lite dyrare, 199:- men ljuset är STORT och jag lovar er. DET DOFTAR MAGISKT! Så nu sitter jag här i soffan, framför Nyhetsmorgon och känner hur rummet fylls med denna magiska doft.. Ljuset finns i 2 varianter, Guld eller Silver. Efter ditt tycke och smak, jag köpte i Guld dock syns det kanske inte så bra på bilden.
 
Som sagt, jag har börjat med sellerijuice igen, dock inte alla dagar i veckan men några. Det är så bra för kroppen med att rensa ut massa skit och snart är alla äppelträd redo för att bli massor av juice av så juicecentrifugens tid är kommen. Älskar att göra egen juice, så gott och fräscht! Vill du läsa om alla fördelar sellerijuice gör så har jag skrivit ett inlägg om det innan i → detta inlägg. Nu är det dock dags för kaffe, ingefärsshot och mina älskade majskakor.. Ha en fortsatt fin Söndag, stor kram.
 
Sellerijuice - doftljus - höst - imitthem - myskofta - söndagsmys