Morgonen för sig själv

Oftast är det jag som är tuppen i denna familj och vaknar först förutom när Björn jobbar, då verkar jag ha en förmåga att vara supertrött och har skitsvårt att vakna. Men alla andra dagar så är det jag som vaknar först, runt 06:00 brukar det vara och jag tycker den stunden är så mysig. Ibland så lyssnar jag på Jazz/Soul musik, Björn är inte så förtjust i den musikstilen så jag passar på att lyssna då..
 
Sen tänder jag ljus (om det inte är strålande solsken ute då), brygger en kopp kaffe och bara myser. Jag försöker att blogga den här tidpunkten men nu när det är sommar och dagarna när solen lyser så sitter jag helst på bron och njuter av solen och lyssnar på fåglarna. Ibland så försöker jag vattna trädgården då om jag inte gjort det på kvällen innan... Hur som helst, den där egenstunden på morgonen -  Jag älskar den.
 
MEN, jag älskar även alla dom dagarna när hela familjen äter frukost tillsammans. Det händer inte så ofta då barnen har en förmåga att kliva upp ur sängen när det är lunchdags ungefär ha ha..
 
Fler som älsar att mysa runt på morgonen i sin ensamhet?
egentid - ensamstunden - morgonstund