IKOO - När min nyfikenhet väcks

Det kommer nya produkter hela tiden och självklart blir man nyfiken på olika saker och idag tänkte jag dela med mig av en nyfikenhet som väckts från märket IKOO och dessa hårprodukter som är olika hårmasker. Om det är något jag var dålig på i mina år så är det verkligen att ta hand om mitt hår och där har dit har jag kommit idag -  att jag vill bli bättre på att ta hand om mitt hår. Vill ha ett frisk och välvårdat hår och när jag bytte hårfärg efter sommaren från blondin till mörkare så valde jag att slänga i en toning istället för att fätga håret. NU är jag sjukt trött på mitt mörka hår och funderar på att köra en avfärgning.. men det sliter ju även det på håret men vill inte ha i mer toning i håret för att ytterligare slänga på mörkare färg.
 
Mitt hår är ju så där fin färg som många av oss i Sverige har, råttfärgat.. Om jag ska vara helt ärlig så minns jag nog inte ens när jag hade min "verkligen hårfärg". Men nu vill jag bara få bort det mörka och bli ljusare, eller mer mig, kanske slingor eller nått men då på ett "hälsosamt" sätt för håret. Jag har inte satt några bollar i rullning än då jag inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga med håret men utväxten är inte vacker och klockan tickar liksom.
 
Det som väckte min nyfikenhet med dessa hårmasker är att dom gör olika saker för håret beroende vad du är ute efter. Alla vet väl även att hypen med produkter från Korea är sjukt stor så jag hade velat testa alla dessa.
 
Varumärket ikoo grundades 2012 och lanserades 2013 av de äkta makarna och innovatörerna Christopher och Katrin Hallwyl. ikoo är baserat i München och finns representerat i 44 länder världen över. Varumärket har etablerat en snabb utveckling av produktsortimentet och tack vare ikoos framgångsrika expansion - både nationellt och internationellt har man idag hela 30 distributörer världen över. ikoo blev även nominerade till samt tilldelades en hedrande vinnarplats i Hair Awards 2018 i kategorin De 60 mest effektiva hårvårdsprodukterna i sin klass. ikoo Thermal Treatment Wrap är en innovativ hårmask som med en kombination av termisk effekt och naturliga ingredienser så som lavendelolja, enbärsolja och basilika vårdar håret och tillför näring. Produkten tillverkas i skönhets-meckat Korea och är en engångsartikel designad för att samtidigt som hårmasken verkar också tillåta användaren att aktivera sig – att Wrap and do! ikoo Thermal Treatment Wrap rekommenderas att användas i 15-20 minuter 2-3 gånger i månaden för bästa resultat.
 
 
Dom 3 olika maskerna:
 
Hydrate & Shine hårmask är en återfuktande hårmask som ger en fin glans samtidig som den eliminerar frissighet. Innehåller macadamiaolja, kameliaolja och honungsextrakt. Den termiska behandlingen i kombination med naturliga ingredienser renar och reparerar håret från rot till topp.
 
Detox & Balance hårmask ger håret en djuprengörande detox och återupprättar balansen för ett skadat hår samt hårbotten. Innehåller blåbärs-, björnbärs- och kelp-extrakt. Den termiska behandlingen i kombination med naturliga ingredienser renar och reparerar håret från rot till topp.
 
Color Protect & Repair Mask reparerar och ger håret näring samtidigt som hårmasken skyddar färgat hår från daglig påverkan. Innehåller lavendelolja, enbärsolja och basilika som vårdar. Den termiska behandlingen i kombination med naturliga ingredienser renar och reparerar håret från rot till topp.
 
 
hårmasker - ikoo