Höstnyheter laddade med fukt & glow

Har varit otroligt dåligt med skönhetsuppdatering här på ett tag men nu så är det dags att komma igång med det igen och jag tänkte börja med produkter som passar perfekt att tillföra huden nu när sommaren lämnar oss och vi går in i en period med torr luft. Min hud har en tendens att bli otroligt torr och stramande på kinderna under höst/vinterhalvåret så jag proppar gärna min hy med extra fukt av olika slag.
 
Just dessa produkter är nyheter som du hittar inne hos Joliebeauty.se. Om du aldrig hört talas om företaget så tänkte jag berätta lite kort om dom. Svenska Jolie Beauty är den ledande destinationen för ekologisk skönhet inom premiumsegmentet. Företaget grundades i Helsingfors år 2012 och blev snabbt en sensation inom naturlig hud- och skönhetsvård. Jolie är numera Finlands ledande renodlade webbshop för ekologisk skönhet. Jolie har nu tagit steget till Sverige med webbshoppen Joliebeauty.se tillsammans med Natural Goods Company som distibuerar naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård till försäljare. En gemensam värdegrund dom har: 100 % naturlig, ekologisk skönhet.
 
Patyka blev 2002 det första märket i världen att bli certifierat av det ekologiska organet Ecocert och sedan dess har märket arbetat med att ta fram naturliga och ekologiska skönhetsprodukter som levererar effekt och resultat. Man kan verkligen kalla dem pionjärer när det gäller resultatorienterad, lyxig hudvård som också bottnar i botaniska ingredienser och så kallad grön kemi. Patyka har eget laboratorium i Lyon där de utvecklar sina produkter, och alla dofter kommer från Grasse.
 

Minst 50% av plasten i förpackningarna är tillverkade av återvunnen plast och kartongerna med vegetabiliskt bläck saknar lim vilket gör att de lättare kan återvinnas.I sortimentet ingår olika serum, ansiktsoljor, rengöringar, masker, ansiktsvatten och peelingar. I början av 2019 lanserades nya produkter, bland annat nya rengöringar, Clean, fuktboostande produkter, Hydra och produkter för oren hud, Pure.

 

Samtliga produkter är Cruelty Free och alla produkter utom Antioxidant Smoothing Cream Universal är vegan.

 

Patyka Multi-Protection Radiance Cream
Normal - Kombinationshy
 
Ansiktskräm som förstärker hudens egen skyddsbarriär. Ger en skyddande effekt genom att förhindra även de minsta miljöföroreningarna att tränga in i huden. Förbättrar hudstrukturen och aktiverar lyster i huden. Är mjukgörande och återfuktande. Ger ett långvarigt skydd och en härlig återfuktande känsla. Vid daglig användning blir huden mer motståndskraftig och vitaliserad, hudkvaliteten förbättras, och får en fin lyster. Passar normal till blandhy. Veganvänlig och certifierad av ECOCERT. Direktlänk -→ här
 

Patyka Energising Eye Gel
Vårdande ögongel med applicator av cryo metall som ger en kylande effekt. En härlig gel som motverkar mörka ringar, pluffsighet och påsar i ögonområdet samt skyddar mot yttre miljöpåverkan. Mjukgör och återfuktar huden kring ögonen. Ger en ljus skimmereffekt. Parfymfri produkt som även passar känslig hud och bärare av linser. Veganvänlig och certifierad av ECOCERT. Direktlänk -→ här
 
Jag gillar Patykas förpackningar som själva produkten kommer i, alltså att dom utnyttjar insidan på kartongen med information istället för att det ligger en bifogande "bibel" inuti kartongen med info angående produkten.
 
 
Patyka Radiance Regenerating Serum
Revitaliserar cellerna i huden och regenererar på djupet, hudens kvalitet förbättras och ger huden lyster. Förbättrar hudens skyddsbarriär, stimulerar cellernas förnyelse och mjukgör och återfuktar på djupet. Passar trött, glåmig och stressad hud.
Daglig användning gör hudens motståndskraft starkare mot yttre påfrestningar. Veganvänlig och certifierad av ECOCERT. Direktlänk -→ här.

Whamisa är ett innovativt koreanskt varumärke med naturliga, ekologiska och certifierade produkter. Whamisa har haft fokus på forskning i över 15 år och är pionjärer inom fermenteringsteknologi inom hudvård och har utvecklat sin egen signatur-fermenteringsprocess. Produkterna är vattenfria, vilket gör att de håller längre samt att man bättre kan lägga lager på lager av produkter, vilket är en grundpelare inom koreansk hudvård. Whamisas produkter är mycket effektiva och resultatet är vackert klar hud med fantastiskt lyster. Produkterna har Europeiskt BDIH naturkosmetikscertifikat.

Whamisa Organic Flowers Deep Rich Mist
En intensivt näringsrik spray för en hy med vacker glow. Fröolja med grönt te ger djup fukt medan Calendula extrakt lugnar känslig hud. Adenosin stramar upp och vitaliserar huden. Fermenterade växtextrakt ökar hudens naturliga skyddsbarriär mot yttre miljöfaktorer. Direktlänk - → här.
 
Den här produkten är den enda jag hunnit testa och jag är redan kär. För det första, hur snygg!? ♥  För det andra, den doftar fantastiskt! Inte så där tung och söt utan frisk och fräsch.. blommig! För det tredje, helskotta vilket glow den gav mitt ansikte. Precis vad jag behöver i höst/vintermörkret.
 

Whamisa FacialOil Deep Rich
En näringsrik ansiktsolja innehållande kamelia- och tefröoljor som bidrar till hudens fasthet och lämnar huden vackert återfuktad. Direktlänk -→ här.
 
Jag är en succer för snygga produkter och den här älskar jag. Ska bli ett nöje att få testa den.
 
*Mossa Rich Comfort Hydration Cream
Rik ansiktskräm för daglig användning på torr hud. Ger en bestående känsla av intensiv återfuktning. Innehåller hudvårdande lingon och hjortronextrakt. En rik och barriärbyggande formula gör att torr hud känns hydratiserad och skyddad. Innehåller lugnande bisabolol och ekologisk jojobaolja, kakaosmör och sheasmör för maximal komfort. Veganvänlig och dermatologiskt testad. Certifierad av ECOCERT. Direktlänk -→ här.
 
 
*MOSSA Certified Skincare är en Ecocert-certifierad hudvårdsserie som innehåller unika vitamin och antioxidantkonsistens från nordiska bär. Mossa produkterna passar till alla hudtyper, även känslig hy. Botanisera dig bland hallon, blåbär, björnbär,  hjortron, krusbär, vinbär, fläder, plommon – och välj den mest effektiva vitamin cocktail för din hy.
 
 
joliebeauty - mossa - patyka - whamisa