Rain & Son

Jag har alltid varit noga med att Kevin har haft paraplyn men till mig själv så har jag inte alls varit lika engagerad. Jag har haft något som jag fått av pappa eller nått sen har det gått sönder och till slut så har det slutat med att jag gått med Kevin´s paraply med typ Marvel figurer på ut till bilen någon gång. Gissa om jag blev glad när jag fick hem dessa snyggingar ifrån Rain & Son!! Nu slipper jag verkligen dra ner skäms kepsen till knäna för nu jag jag stolt spatsera runt på gator & torg.
 
Det bästa av allt är att jag har 2 stycken att välja mellan, om jag antingen behöver ett mindre i te x handväskan så har jag det hopfällbara i orange annars har jag det snygga käpparaplyt i blått som även har ett fodral till paraplyt så man kan hänga det på axeln. Seriöst, känner mig som Robin Hood när jag har använt det och Kevin ville knycka det direkt ha ha.
 
Smidigt va! Snyggt med alla detaljer..
 
Rain & Son är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder exklusiva paraplyer med robust design och glada färger. Det är helt nytt på marknaden och dom säljs på www.rainandson.com/sv samt utvalda återförsäljare som exempelvis NK. Jag hade så svårt att välja färger men fastnade vid orange och den mörkblåa men hade nog lätt kunnat haft ett par färger till. Vad hade du valt för färg?
 
paraply - pressutskick - rainandson