God Morgon

Vaknade redan vid 07-tiden fast jag var ute och raggade på byn till 01-tiden inatt. Det är ju så sjukt mycket folk här  i Rättvik nu under Classic Car Week så man vill vara ute ganska mycket och se sig runt. Jag lånade grannens Cheva pickup igår kväll så jag och Monica var ute och raggade i flera timmar. Haha man fick många killar att busvissla åt en och lite beröm för man var två st tjejer som gled runt i en sån bil. Jag fattar typ inte vad som är "The Big Deal" med det.

På dagen igår var jag ut på en plåtning och jag har fått se alla bilder nu och jag kan inte fatta att det är jag som är på en del bilder, dom är ju toksnygga. Vi var uppe i slalombacken så jag hade hela siljan bakom mig och sen nere i siljan en sväng. Jag stod i sjön 1 timme ungefär sen hackade jag tänder som en dåre, mina läppar var helt blåa när jag kom hem haha. Hoppas man inte blir förkyld nu lagomt tills man ska börja jobba nästa vecka. Jag ser fram emot att få se dom klara bilderna och ni ska få se så fort jag får dom.

Ikväll blir det fest för hela slanten då det är crusing här, det känns som om det är idag det är mest drag under hela veckan. Hoppas det spricker upp till kvällen och blir riktigt kanonväder. Dom säger att det ska spricka upp till kvällen och bli riktigt fint väder på nyheterna nu iaf om man törs lita på det.


J, såg du att jag svarade på ditt mail förut? Hoppas du får en liten guldklimp snart, miss U girl.
10