Att känna sig bekväm i sin egna kropp

(I samarbete med Understatement Underwear)
När jag var yngre så var jag ganska bekväm i min egna kropp och sen var det nog ett tag där som jag inte alls var bekväm med min kropp och det är inte alls en rolig känsla. Så här i efterhand så kan jag se tillbaka på det och det känns nästan som man gömmer sig i större kläder osv för man är så obekväm. Idag är jag totalt tvärtom och det har nog både att göra med att jag gått ner massor i vikt under året men det har även och göra med att jag blir äldre och mer bekväm med mig själv. Den kvinnliga kroppen är ju otroligt vacker så varför gömma den?
 
Jag har dock aldrig brytt mig så mycket om underkläder som jag börjat göra på slutet, tycker det är så kul med vackra underkläder. Det blir som ett vackert smycke, man känner sig sexig och kvinnlig. Jag är så glad över att bära dessa otroligt fina underkläder från Understatement Underwear - som ägs och drivs av kvinnor och  som står för att framhäva kontroll, ägande och stolthet över våra egna kroppar och sinnen. Dom vill även förmedla en äkta känsla av solidaritet mellan kvinnor där vi stärker varandra.
 
Braletten är ju skitsnygg att bära under en kavaj bara med ett par Jeans till, så användbar.. Sen att det finns olika trosor som man kan matcha till göra inte saken sämre.  Deras trosor finns i 3 olika kategorier - Highwaists, Strings och Briefs. Något för alla med andra ord..
 
Om du är sugen att beställa underkläder från Understatement så har jag en rabattkod till mina följare som gör att du får 20% rabatt vid beställning om du anger linda20. Direktlänk till deras hemsida har du → här.    Beautiful begins underneath..

myunderstatement - underkläder - understatementunderwear - underwear