Idag är vi officiellt sambos ♥

Jag kan inte fatta att det fortfarande snöar som aldrig förr, jag menar hur mycket snö ska det komma? Har inte gjort annat än att snöa i flera veckor... Dom här bilderna är tagna igår, då var det verkligen ett busväder ute men nog sjutton snöar det idag också, dock inte lika mycket. verkar vara lite småkaos i trafiken också, jag var ner till Borlänge runt lunchtid med Kevin för han skulle med tåget till Sala sen åkte jag raka vägen hem igen. Orka vara ute nu!
 
Nej jag håller mig inne idag, håller på och plockar, städar, tvättar etc etc. Ska nog ta och tända en brasa om ett tag också, älskart. Det är lyx om något enligt mig.. Igår kväll innan Mandelmanns så var faktiskt jag och Kevin ner till skridskobanan här nedanför gatan och spelade hockey. Trodde seriöst innan vi drog ner att jag kommer aldrig palla det här, jag menar sist jag åkte skridskor var med Kevin för 1 eller 2 år sedan och då åktes det kanske 1-2 gånger och innan dess var det säkert 10 år sen. ni kan ju gissa vem som gnällde minst, jo jag! Och bra att åka gick det, helt imponerad av mig själv. Jag varken ramlade eller frös sen spöade jag Kevin i hocket med 10-9!! Ett tag så ledde jag med 8-4, wtf! Ja han var ju sur för han förlorade, jag fick höra att jag vann jämt i allt och han var så irriterad över att han inte kunde vinna mot mig som aldrig åker och enligt honom var han bäst i klassen på hockey.. låt mig ha mitt moment sa jag, är ju sjukt stolt över mig själv. Ja, han fattade till slut och vi tackade för god match. Men måste ha sträckt mig eller nått när jag skottade planen igår för jag har så jäkla ont under ena skuldran och har sovit så sjukt dåligt inatt, har knappt kunnat röra mig och när jag andas in djupt så gör det ont så in i helvete.
 
Magen kurrade till för en stund sen och jag har absolut inte lust att ställa mig för att kocka någon sorts megalunch så jag hittade en förpackning nudlar i vårat nu sprängfyllda skafferi, ni vet när man flyttar ihop så blir det helt plötsligt jäkligt mycket mat i både frys, kyl och skafferi.. I-landsproblem AB. Men ja, nudlar får duga för stunden i alla fall.
 
Jag har äntligen svarat på lite mail också som legat på hög, offertförfrågningar, radio, recept i en kommande broschyr etc. Skönt att kunna beta av saker som bara blir liggandes och JUST JA, från och med idag så bor vi officiellt på våran (min & Kevin´s) nya adress. Hade fått ett meddelande från skatteverket i Kivra appen imorse att från denna dag är vi skrivna i Djurås! Hej Samboliv ♥. Nej nu lockar den där brasan så lär nog tända den, hade klockan varit lite mer så hade jag nog hällt upp ett glas rött också ;). Kram på er..
dalarna - sambo - vinter