Surprise: Lookfantastic Adventskalender 2017

Detta inlägg innehåller pressutskick och innehåller affiliatelinks
Hej på er! Jisses jag vet knappt var jag ska börja ha ha. Igår fick jag så himla fin Julklapp från Lookfantastic, jag hoppades innerligt att det var en Adventskalender i kartongen jag hämtade ut från Willys och DET VAR DET! Asså seriöst, lyckan är ju maximal. Årets kalender heter Beauty in Wonderland och innehåller 25 skönhetsprodukter som har blivit noggrant utvalda och inslagna, och är redo att bli testade och älskade. Adventskalendern innehåller 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar som passar perfekt för den festliga säsongen.
 
Värde på denna adventskalender är 3120.- och kostar 1100.-! Den här adventskalendern finns endast kvar fram till midnatt sen tas den bort och är du sugen på den så har jag en rabattkod som ger dig 25% i rabatt, ange koden ADVENTSE så dras rabatten av men kom ihåg att det gäller endast fram till 23:59 ikväll sen är den borta för evigt. Ja menar vilket pangpris, du får den för 825:- och har ett värde över 3000:-. Direktlänk till kalendern har du → här.
 
Jag tänkte så här.. Förra året så öppnade jag denna kalender varje dag på intasnap inne på instagram och sen tipsade jag om alla luckor här och i år så tänkte jag köra Live (inne i "snapen") på min instagram @ sweetkay78 varje morgon när jag öppnar dagens lucka. Jag har inte riktigt bestämt exakt tid ännu, har en frågestund inne på min instasnap i detta nu där folk får rösta på antingen 07:00 eller 08:00 och som det ser ut nu så leder 08:00. Undra om man kan ta 07:30 för att alla ska bli nöjda? Man kan inte göra alla människor nöjda jämt det är bara att inse det, hur som helst. Ett beslut kommer tas under kvällen, det blir antingen före adventskalendern som jag kommer se tillsammans med min son varje dag i 24 dagar eller så blir det efter den likaså kommer jag köra live varje morgon i 25 dagar (eftersom den innehåller 25 luckor) med lucköppning. Det är bara att ställa kaffebryggaren på timer och joina Liven imorgon bitti.
 
Kan återkomma med tidpunkt så fort jag bestämt mig. Jag kommer även spara liven så man har 24 timmar på sig att kolla på den inne på min instagram om man inte vara med på morgonen. Så kommer du inte köpa denna så kan du i alla fall hänga med mig på morgonen och njuta av innehållet.
 
Hoppas vi ses imorgon bitti iförd morgonrock och kaffe/te koppen i högsta hugg :). Tusen tack till Lookfantastic för detta år, jisses vad mycket fint jag har fått och detta var verkligen pricken på i:et att avsluta året med en sån grym Julklapp ♥.
adventskalender - beautyblogger - beautyinwonderland - lookfantastic - skönhetsblogg