KEUNE CARE SATIN OIL

För ett tag sedan så fick jag hem ett paket med produker från Keune. Det första som slog mig var att jag älskade designen på produkterna, känslan är lyxigt, stilrent och sjukt snygga. Nu har jag hunnit testa dessa produkter ett tag och jag har droppat alla andra produkter som finns på min badkarskant för den här serien är min nya förälskelse. Den doftar magiskt och mitt hår blir helt underbart mjukt. Jag brukar aldrig (nästan) låta mitt hår lufttorka för det blir så jäkla flygigt, frissigt och rent ut sagt fult så jag blåser det alltid torrt trots att det sliter ganska mycket på håret i längden. Hörrni, jag lät håret självtorka nån dag för några veckor sen.. Jag vet inte hur många gånger jag gick runt och klämde på mitt hår, känslan var nästan magiskt. Jag tänkte att det kan inte vara sant, hur kan mitt hår kännas så jäkla underbart!?
 
För några veckor sedan så åkte jag till Björn på en Fredag.. Jag duschade, blåste håret och drog iväg. Det här tror jag var precis när jag hade fått hem produkterna så dom var ganska nya för mig men jag kände att håret var verkligen på topp denna dag och just då tänkte jag att det var en engångsföreteélse, ni vet plötsligt händer det och nu får jag väl vänta 6 månader till innan jag får känna den här känslan igen. Ungefär som en magisk fé från bar himmel hade dragit några varv med trollspöet ovanför skallen.. Hur som helst, jag duschade hemma hos Björn på Lördagen och använde andra hårprodukter som jag hade där. Kan säga exakt vilka produkter det var, nämlingen Philip Kingsley och vet ni vad... mitt hår vart som förbytt från denna magiska känsla till torrt & sprött hår som nästan hade fått topparna södersprejade med stenhård hårspray. Det var DÅ jag tänkte..Kan det vara så att dom nya produkterna för Keune är min soulmate? När jag kom hem så fick jag lov att testa produkterna igen och känslan var där. Nu har jag inte använt en enda annan produkt sen dess och jag älskar den här serien sååååååå mycket. Det enda jag saknar egentligen är nog ett värmeskydd inför hårblås, plattning osv för nu får jag använda andra produkter till det. Ja vet inte ens om det finns stylingprodukter i denna serie men det tåls verkligen att kollas upp. Jag har dock sett att det finns annan serie som heter keratin som höjer mitt ögonbryn lite exta och gör mig nyfiken.
 
En sak till, det räcker typ med jordens minst klick av schampoot, det löddrar nått så in i bomben så det här räcker då hur länge som helst!
 
Info: Keunes unika mineralkomplex består av fem ingredienser sammansatta för att ta fram de bästa egenskaperna ur varandra. Zink är en antioxidant som stimulerar cellförnyelsen, koppar boostar hårets tillväxt och silicium ökar produktionen av kollagen. Järn är en vital mineral som hjälper till med syreupptagningen i både hår och hårbotten, vilket skapar ett glansigt och vackert hår. Komplexet innehåller även magnesium som skapar en hälsosam balans av hudens och hårets naturliga mineraler.

Keune Care lanserades första gången 1922 och har sedan dess varit i en ständig utvecklingsprocess för att optimera produkterna. Något som dock inte förändrats är filosofin om att ett vackert hår kommer från en hälsosam hårbotten, vilket är skälet till att alla produkter i Keune Care innehåller aktiva ingredienser som ger näring och vård åt hårbotten. Keune Care serien innehåller totalt 38 produkter som alla kan mixas och blandas för att skapa en unik sammansatt formula skräddarsydd efter varje individs hår och hårtyp. Då skalpen och håret endast kan absorbera en liten mängd mineraler åt gången rekommenderas att produkterna används under en återkommande period för ett långvarigt resultat. Serien består av fyra subkategorier – Scalp, Conditioning, Color och Shape, alla med unika egenskaper för att passa olika hårtyper.

I alla dessa produkter: Satin oil, berikad med Maracuja-, Baobab- och Monoïolja, är skönhetsfenomenet som markant förbättrar hårkvalitén. Det stärker och ger glans utan att kännas fett eller tungt. Den unika Dualteknologin ger näring till varje hårstrå från insidan och utåt.
 
Satin Oil Schampoo - Detta milda schampo är perfekt för dem med matt, torrt hår. Den innovativa, lätta formulan gör håret fräscht, friskt och härligt glänsande.
 
Satin Oil Conditioner - En djupt fuktgivande balsam för dem med glansfattigt, torrt hår. Håret får näring från insidan och ut som blir silkesmjukt och glänsande.
 
Satin oil Treatment - En luxuös oljebehandling för friskt, jämnt och glänsande hår. Kamma försiktigt igenom några få droppar genom fuktigt eller torrt hår eller tillsätt lite olja till Satin Oil Conditioner eller Mask för att öka dess näringsgivande förmåga för extra glänsande resultat.
 
Satin Oil Mask - Denna omhändertagande inpackning ger intensiv fukta, näring och behandlar varje hårstrå från insidan och ut. Efter att håret sköljts är håret oemotståndligt silkesmjukt och glänsande.

Satin Oil Milk - Denna luxuösa behandling är så lätt att den omedelbart absorberas av håret. Den viktlösa formulan ökar hårets fuktighetsnivå utan att addera fett. Håret blir underbart mjukt och glänsande.

Snygga eller hur? Har du testat dessa? Vad tyckte du i så fall? Jag är så tacksam för detta kit och snart ska jag gå och ta en dusch så jag får känna denna härliga doft i min hår samt den underbara känslan som infinner sig. Ha det fint mina vänner, kram på er!
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
hårvård - keune - pressutskick - skönhetsblogg - vasspr