Pepp


Bild:Google, grym kropp btw;)


Ökade 5 - 10kg i alla maskiner imorse när jag körde ben och i benpress ökade jag 30 kg, snacka om glad jag vart. Satt som en jävla smilfink i maskinen och kunde inte sluta le, he he..

Sen skulle jag ta en liiiite bit kladdkaka på jobbet idag, tog en tugga sen tänkte jag, behöver jag verkligen den här? Är det värt det? Så jag SLÄNGDE resten, jag älskar verkligen jobbets kladdkaka men jag tog en banan istället. En liten klapp på axeln efter det..

Kan lova er att jag har träningsvärk som ett as i arslet nu och det börjar kännas i benen, imorgon kommer jag knappt kunna gå MEN det gör absolut ingenting för det är så grymt kul när man utvecklas och blir starkare hela tiden. Det ska kännas lite, pain is good for u;).

Imorgon blir det träning igen, egentligen typ core + easyline men har börjat gilla gymmet som fan. Jag som aldrig varit en gym människa men shiiiet vad kul det är när man blir så mycket starkare. Igår kväll stod jag som ett cp här hemma och spände min armar framför spegeln och skrek till Kevin, SHIT KOLLA JAG HAR FÅTT MUSKLER!!! Fan det syns ju, GRYMT! Han titta mest på mig som om jag vore helt dum i huvudet. Efter det ställde jag mig och körde med hantlar ha ha. Så imorgon blir det nog armar i gymmet igen;).

Är det något som jag verkligen är missnöjd med på min kropp så är det mina ben, eller snarare lår. Tycker mest det är 2 dallerklumpar med deg som hänger där och celluliter från helvete. Jag tycker det är så fint med tjejer som har fina ben, är så sjukt avundsjuk på er som kan gå runt med korta shorts etc... Jag vill också!! Så måste jobba på det. Kanske kan jag också det en dag=).

Ensam hemma till måndag igen så slänger mig på soffan och kollar på filmen "Safe House", tjäääng!


Btw, jag går på semester snart så vi kanske ska börja köra den där träningsutmaningen då ni tjejer som var intresserade?
2