Morgonstund i skogen

Hej på dig! Hoppas att allt är bra med dig idag? Jag startade min dag i skogen som nästan varje dag. I naturen på något sätt i alla fall, älskar det och gör så gott för kropp och sinnet. Milo brukar vara lite segstartad i början av promenaden men han kommer snabbt igång och det är så skönt att strosa runt med honom.
 
Många stopp blir det under promenaden men han är även så duktig att gå på bra också. Sen brukar han skälla åt mig någon gång under promenaden och hoppa glatt framför mig och då vet jag att det är lekstund så jag brukar be honom sitta och sen slänga pinnar eller kottar. Det sistnämnda är en stor favorit så på ena min jacka har jag fickorna full med kottar för man vet aldrig när man behöver en kotte 😁.
 
Är det inte helt otroligt att det finns så mycket blåbär redan? Jag brukar stanna med Milo under promenaden och ge honom några blåbär, det gillar han. Har förstått att det är ett rejält kantarellår i år också då jag sett många som har plockat det redan. Få se om jag lyckas knipa några i år.
 
Denna månadens naglar, hade längre innan jag gjorde dessa den här gången men kände jag att jag ville korta ner dom eftersom jag skulle börja blogga igen. Vill kunna skriva lätt.. Är så glad att jag bytt nageltjej för nu är det bara förstärkning på mina egna. Det var allt för nu, ha en superfin Fredag.
 
Stor kram
 
 
morgonpromenad - månadensnaglar - naturen