Hej!

Det var ett tag sen men jag känner att jag saknar att blogga så kastar mig bara rakt in i den utan att krångla till det för mycket i min skalle (hööh). Jag var i alla fall ut och åt på Blackstone igår med min vän Tobbe. Jag är lite så att jag hellre tar in massa förrätter än en tung varmrätt så jag dammade i mig 5 förrätter ha ha! Trevlig var det iaf, livsnjuteri deluxe.
 
Idag så var jag lite seg men tog en promenix imorse och vilade lite på soffan. Efter det så hade jag tid hos den bästa och trevligaste nageltjejen jag någonsin haft, Alexandra. Är så glad att jag bytta nagelställe. När jag och Milo ( våran nya vovve) kom hem så väntade Ellie glatt på parkeringen.
 
Innan vi åkte hem så åkte vi förbi Chop Chop och handla hem massa god mat, asså det sög i tarmen efter deras sushi. Så jäkla god..
 
Men snälla huuuuuur god ser den inte ut att vara!? Älskar just den här som heter "Tempurafriterade Spicy Tuna Rolls". Det är faktiskt Kevin som tog den första gången och jag var såld.
 
 Vart även Crispy Shrimp och...
 
 ... några spring rolls. Snacka om att man var mätt och belåten efter detta. En ganska slapp men skön dag. Snart dags för sängen och det ska bli så skönt att sova. Är så sjukt trött idag.
 
Stor kram
 
 
 
dagensblogg - livet - sushi