Gårdagens mys med fina vänner

Hallå denna mysiga Söndag, nog är det lite mysigt med regn och rusk fast det känns som höst och det är jag inte bekväm med men myset iaf. Så igår på eftermiddagen hörde Annsi av sig - hon, Jocke och barnen hade varit på Kreta en vecka så hon undrade om jag ville komma över. Inget speciellt bara mysa, babbla, ta nått glas vin och nått att äta. Vi är experter på det tror jag... Jag var ganska trött och seg efter en helg med lite sovande då Kevin varit på Alive festivalen och jag kan inte sova riktigt när han är ute på saker men jag tog i alla fall med mig Milo på ryggen i hans rycksäck så cyklade vi till andra sidan stan. Kan inte påstå att det var en smidig färd då halva vägen var i motvind ha ha.
 
Jag är ju smått besatt av vackra glas, har alldeles för många men är så kär i dessa vinglas som Annsi har -  dom är från Indiska och det kliar såååå i mina fingrar. Älskar dom fina detaljerna som är på glaset.. Ska försöka hålla mig och njuta desto mer av dom när jag hälsar på hemma hos Annsi och Jocke.
 
Milo sov och busa om vartannan. Kan lova att han busa desto mer när vi kom hem och skulle sova så jag trodde jag skulle få spunk. När jag är så trött så orkar jag verkligen inte med 1 timmes bus haha. Men vi tog lite extra mys idag istället.
 
Kvällen bestod iaf myshäng i soffan, Jocke kollade lite fotboll och vi babblade på om massa olika saker. Goda ostar, oliver snaskades det härligt om..
 
Jocke fick i uppdrag av Annsi att välja vin då jag kände för rött pga vädret samt vad vi skulle äta.. som sagt känns höstigt!  Han hittade på denna Chianti som ingen av oss hade smakat, riktigt god måste jag säga.
 
Sa jag höstigt eller !? Jocke vispade ihop en kantarellsoppa och så vart det vitlöksbröd till.. sen tända ljus och rött på det. Snacka om mys deluxe!
 
Man kan säga att det vart en lyckad kväll av mys och jag hade turen att Annsi´s dotter Sara skjutsade hem mig och Milo efter 22.00 när jag var så trött så jag trodde jag skulle slockna av i soffan. Annsi erbjöd sig att cykla hem min cykel idag så det står väl inte på förräns hon trillar in här och en ny middag är redan bestämd och det blir här på Onsdag. Vi har en deal att försöka äta 1 gång i månaden tillsammans, antingen hos mig eller hemma hos dom. Så vi får se vad jag kommer fram till....
 
 
Stor kram 
levahärochnu - middag - vänskap