Livsuppdatering

God Morgon denna strålande Måndag. Jag trodde dock att det var Söndag, snacka om att ha noll koll på dagarna. Ganska skönt ändå. Dagarna går så fort och har knappt bloggat igen men det betyder inte att jag gett upp bloggandet, jag låter det komma när jag har lust och inte påtvunget.
 
Så vad har hänt på slutet då?  Många fina middagar med vänner, nära och kära. Många promenader, har plockat blåbär, lingon och några få kantareller jag hittat. Cyklat många fina turer med min nya cykel  och Milo i hans nya ryggsäck som jag kan ha på ryggen när jag cyklar. Asså älskar! Varit på picknick (älskar sönder), solat, badat, läst bok, meditation, yoga/stretch och massor av sömn.
 
Vart bjuden på mys middag härom dagen, bilderna är från när jag tog promenaden dit. Jag konstaterade igår att jag har nog haft den finaste sommaren ever hittills och då är den inte ens slut än. Och till helgen ska jag och Kevin och titta på ett hus som ser helt magiskt ut. Jag har letat hus i över 1 år och jag vägrar köpa ett bara för att att ha sitt egna hus, det är mycket pengar så då väljer jag verkligen med omsorg. Jag är bara rädd att när jag hittar huset jag vill ha så blir det över min budget. Men man ska inte ge sig, man ska bara unna sig det bästa och huset vi ska kolla på nu är sånt drömläge så jag baxnar nästan av. Kan detta vara huset jag letat efter så länge!? Känns för bra för att vara sant, det uppfyller så många av mina krav jag har. Håll tummarna! En dag ska Kevin ärna mig så jag ser det också som en fin investering för hans framtid med ett hus.
 
Nu är det nog dags att få i sig något i magen förutom min morgondrink som jag sippar på nu. Har gjort lite lymfmassage och yoga/stretch så nu kurrar det på bra. Ha en fortsatt fin Måndag.
 
Stor kram ♥
 
 
blogg - falun - mittliv