Semlan - Med eller utan mjölk?

Jag var till affären för någon dag sen och fick syn på semlor, jag äter det inte så ofta men det händer. Det var nog snarare pappa som gillade semlor mer.. Sen när jag såg att det stod gluten- och laktosfri så föll jag. Själv så äter jag alltid semla med varm mjölk, tycker absolut det är godast..
 
Jag körde en omrostning i min instagram story hur man helst uppskattade att äta sin semla - med eller utan mjölj och 85 % svarade utan mjölk. Det är jäkligt stor majoritet som äter utan mjölk, alltså va? Nej men snälla, det som är sååå gott med mjölk till.. Jag kör med mandelmjölk till.. 
 
Och med tanke på hur torr den här semlan var så gjorde ju knappast mjölken saker sämre.. Men kände inte någon kardemumma i brödet. Det är ju en del av hela upplevelsen... Så nu så här i efterhand, önskar jag hellre att det var en nybakad semla med eller utan gluten. Men semeldagen är Tisdagen den 21/2 så jag hinner nog med en eller två semlor till :).
 
Älskar när tulpanerna avlöser varandra i butiken nu, det betyder vår för mig. När jag bodde i huset så hade jag tulpaner som växte precis utanför mitt sovrumsfönsteri en lååång rad jämns med alla fönster och när jag väl började se att dom kom ur marken så var det alltid en speciell känsla så jag bombar på med tulpaner hemma för myset och sinnet som är nställt på vår/värme.
 
Fin sällskap vid bordet hade jag också av Morris, Man kan tro att han också ätit en semla (eller två, no shade ;) ) och var helt utslagen.. Som jag älskar denna lilla krabat ♥.
 
Semlan gick åt ändå, trots torrhet och utan kardemumma. Jag borde egentligen hålla igen lite på go fika, har gått upp typ 5-6 kg på så kort tid och jag fattar väl att det har och göra med att jag inte rör mig lite mycket. Träningen har inte funnits där lika mycket, allt med pappa´s bortgång har tagit så mycket energi men med små steg framåt så kommer träningen in mer och mer igen. Är så trött hela tiden också, känns som jag skulle kunna sova dygnet runt, så dränerande.
 
Dags för mig att äta frukost och göra mig klar för min psykolog tid sen kan det bli en vända till Rättvik och plocka lite mer i pappa´s lägenhet samt så måste jag förbi banken och min advokat. Vill bara att det blir klart nu..
 
Ha en superfin dag, stor kram
blogg - falun - mående - psykolog - semla