Lördagens långfrukost = Mys Deluxe

Hej på dig, hoppas att du haft en riktigt fin helg? Jag passade på att njuta av helgen därav lite tystnad från mig. Men jag har ändå tagit bilder för att dela med mig lite av helgens mys som började med låååångfrukost framför Nyhetsmorgon på Lördag morgon. Nog är det något speciellt att få sitta länge och njuta av lugnet framför en god frukost...
 
Jag sparade inte på krutet, magisk krämig äggöra med färsk rosmarin och knaperstekt bacon. Jesus amalia vad gott!
 
Och ett hett tips är att ha sriracha till äggröran och baconet. Det ger en kick som verkligen gifter sig med alla smaker... Blir lite mer sälta och en god hetta. Mums!
 
Jag gjorde även croissant, asså så gott. Gjorde det jämt förut, nutellafyllda, för Kevin älskar det.. Men jag har kommit av mig lite både gällande långfrukostar och croissanter men det är en väldigt speciell person som fick in mig på croissant banan igen... testa att ha smör och lemon curd i croissanten, men snälla! Så gott..
 
Tulpanerna avlöser varandra här hemma nu... Våren i sikte ♥
 
Otroligt vacker morgon och dag, Ellie vågade sig ut några sekunder. Hon har knappt gått ut sen i höstas, vet inte om hon blivit så skrämd av de där katten som brukar vara här och bråka med båda mina katter, men sen är det så klart mer ljud och rörelse omkring oss nu jämfört med när vi bodde i huset. Vi saknar nog huset allihop på ett eller annat sätt.. Men nu börjar små pippisarna kommma här utanför så det tycker Ellie är riktigt spännande. Förhoppningsvis öppnar hon upp sig mer och mer för gå ut.. TJINGELING!
långfrukost - mitthem - skönahem