Kaffe, snacks och en bilfärd mot Rättvik

Så igår efter jag var hos psykologen så kurrade min mage och jag ville verkligen inte åka till något fast food ställe eftersom jag skulle raka vägen upp till Rättvik så jag gick in en snabbis på Willys. Under tiden jag åkte konstant till Rätvik varje dag när pappa var dålig och innan han gick bort så åt jag konstant naturgodis. Hade alltid en påse i bilen och åt som en dåre.. Inte undra på att man gått upp i vikt. Iaf, försökte tänka om.. så gott det gick!
 
Det vart en blandad kompott av allt möjligt. Inte det lättaste att komponera ihop något snabbt när man är hungrig men detta är iaf vad jag kom ut med...
 
Chipsen är oöpnade ännu, tak och lov! Var egentligen ute efter mina absolut favoriter, Räfflade Jalapeno chips från Gårdchips. Tack oh lov var dom slut, men jag körde en back up med Lays Barbecue. OM ni inte testat Jalapeno chipsen från Gårdchips så har ni missat något, asså SJUKA! Dock verkar dom vara snudd på omöjliga att få tag i, enda stället jag sett dom på är Willys och nu har jag inte sett dom på typ 1 vecka (ha ha) så jag är livrädd att dom försvunnit.
 
Hittade på den här påsen med ostsnacks bland salamin, nej men FAN.. Varför måste allt vara så gott!? Alltså ugnsbakad ost med tryffelsmak, ni hör ju! Som bäddat för mums... och min viktkurva kommer ständigt gå uppåt 😅.
 
Efter en kaffe och massa snacks i magen så var jag äntligen i Rättvik där jag hann med så sjukt mycket. Hann knappt komma hem  på kvällen så fick jag ett sms från min gamla massör i Rättvik om att hon hade ett återbud 09:00 idag och om jag ville/behövde komma dit sååå det blir ett besök hos henne och en kiropraktor i samma veva.. Alltså... dags att sätta fart mot Rättvik igen! Men först måste jag förbi återvinningen för bilen är full med saker som ska skänkas. Ha en fin dag, kram.
bilfärd - rättvik - snacks