Ett sista farväl ♥

Det har hänt så mycket sen jag uppdaterade min blogg senaste och en av dom jobbigaste sakerna av dom är att min pappa gick hastigt bort den 1/12. Fick hans dödsbesked cirka 1 1/2 vecka innan han dog, hela livet bara vändes upp och ner på ett kick. Livet är verkligen en berg och dalbana och det sista 1 1/2 året har det varit mer neråt än uppåt. Det ändras nu.. Jag bara vet det. Jag känner att 2023 kommer att vara fylld av så mycket nya upplevelser, äventyr, skratt och kärlek. Efter motgångar kommer det alltid nya friska vindar.. Det gäller bara att hålla ut och ta sig igenom motgångarna på bästa sättet man kan. Man blir klokare, starkare, mer ödmjuk, mer kärleksfull och mer insiktsfull..
 
Begravningen som jag bokade till 23/12 var otroligt vacker. Det är inte direkt lätt att sätta ihop ett begravningsprogram men jag gjorde det med så mycket kärlek gällande både psalmer och musiken. Begravningen var dagen innan Julafton, man kanske tycker det är lite konstigt att sätta begravningen just den dagen men jag fick vara nära pappa en sista gång precis innan Jul, jag träffade alltid honom varje Jul... Sen hade Kevin redan sedan tidigare bokat in en resa till Spanien den 25/12 där han skulle träna hoj i 2 veckor och jag ville inte ta den stunden ifrån honom. Han behövde få komma iväg och tänka på annat en stund efter allt som hänt.
 
Jag saknar dig så otroligt mycket min älskade pappa ♥.
 
Just nu försöker jag bara få klart allt med att plocka ur hans lägenhet och förråd, det är ju inget som går på ett kick direkt. Herregud vad detta suger musten ur en. Tur att jag har min faster Britta vid min sida som hjälper mig med så himla mycket. Både praktiska saker men även stöttar mig när det brister för mig. Guld värd!
 
Men det vill jag också säga att min blogg ska försöka komma till liv igen, för min egna skull. Vad mysigt det ska bli...
 
begravning - blogg - ettsistafarväl - falun