Cocktails, härliga dressingar och magiska hårprodukter

Förra veckan när jag var upp till Rättvik och plockade i pappa`s lägenhet så passade jag på att besöka några av butikerna som finns där. Det finns inte många men det finns några guldkorn. Jag hade varit på sopstationen på morgonen för att skänka 4 kartonger och kom över jordens finaste guldstol med rött/brunt sammet där man sitter som jag fick med därifrån istället. Får visa i annat inlägg.. Hur som helst, jag var ute efter en liten fäll att lägga på stolen. Guld och en fäll är ju vara magi tillsammans så jag tänkte att om det finns en butik i Rätttvik som har det så är det Furutorp Inredning & Design. Kom över en liten rund fäll som jag fortfarande är osäker på, iaf kom över dessa fina dressingar. Om det är något jag är en succer för så är det verkligen allt som ser vackert ut (hör tydligen till mitt stjärntecken, vågen) , och ännu mer i matväg. Mycket spännande dressingar, vad sägs om apelsin/ chili eller hallon/citrus!?
 
Sen drogs min blick till den här tröjan som hängde utanför en klädbutik med stora bokstäver "halva priset", jag som älskar att göra fynd var ju inte sen att traska dit innan jag besökte inredningsbutiken. Men snälla, den här tröjan är så himla mjuk och skön så vill inte ha något annat på mig..
 
(innehåller reklamlänk)
 
Jag har äntligen beställt hem en ny cocktailshaker som jag tittat på läääänge. Jag dricker inte cocktails så ofta men vill börja, jag tycker det kan vara mysigt att ta en cocktail innan maten ibland och nu kan jag göra dom med klass. Så himla fin..Märket är Bloomingville och finns på nedsatt pris just nu hos Royal Design, direktlänk → här. Jag köpte även hem en färsk rosmarin från Lidl i kruka som ni kan skymta till vänster i bilden. Dom hade jordens klipp på färska örter förra veckan!
 
Sen vart jag influerad från Tik Tok av Redken´s kit "Acidic Bonding Concentrate" som ska göra magi för håret och jag har nu hunnit testa produkterna några gånger. Jesus Amalia vad bra dessa produkter är. För många år sen använde jag bara Redken produkter men sen började jag testa hej vilt. Är nu tillbaka igen och ja jag kan rekommendera produkterna. Köpte ett kit med schampo, balsam och en leave in treatment (är värmeskydd i) och bästa pris hittar du nog där jag köpte dom, hos hår 247. Direktlänk → här. Mitt hår vart så mjukt, glansigt och superfint! 
 
Det var allt för stunden, ha den fint. Kramis
 
 
addwise - bloomingville - dressing - redken - royaldesign