Perfume is the art that makes memories speak

(inlägget innehåller reklamlänkar)
 
Det trillade in två stycken nya parfymer förra veckan. Min samling växer sakta men säkert. Trro det är Kevin som triggat igång mig lite med parfymer och är det någon som sitter på en riktigt fin parfymsamling så är det min son, alltså 15 år och har helt magiska parfymer.. Jag sitter också på många fina och magiska parfymer. det går i omgångar hur jag använder det. Kan bero på årstid, om det är "vanlig" vardagsparfym, om jag vill känna mig på ett speciellt sätt osv. Har 2 st som är slut och ena är fan inte lätt att få tag i, då blir det från utlandet och den är inte så billig..
 
Dom här 2 skulle jag nog säga är mer vår/sommarparfymer och det passar ju perfekt nu. Sniffade på dom när jag var ner till Stockholm på Daisy Beauty Expo, fanns några mer godbitar där som jag suktar efter. Parfymerna på bilden ovan är:
 
Oscar de la Renta - Bella Blanka: En kvinna är likt en sällsynt blomma ett unikt mästerverk. I sann Oscar-anda har mästerparfymören Harry Fremont skapat en naturligt elegant och kvinnlig kreation. Doften Bella Blanca symboliserar det som Oscar själv var allra mest fascinerad av; blommor och växters fullkomliga perfektion. Doften öppnar med lätta, fruktiga och friska noter innan dess ljuvligt feminina hjärta ger sig till känna. I hjärtat finner vi de klassiska ingredienserna jasmin och ros som för tankarna till tidlösa dofter. Den varma basen är mjuk, sofistikerad och speglar den mer moderna sidan av märket Oscar De La Renta.

Topp: Fresia, Päron, Svarta vinbär, Mandarin.
Hjärta: Violblad, Jasmin, Vita rosor, Liljekonvalj.
Bas: Amber, Sandelträ, Persiko musk, Tränoter.
 
Direktlänk till parfymen hittar duhär
 
Salvatore Ferragamo - Signorina: Signorina Eau de Parfum är en nytolkning av den ikoniska elegansen av jasmin med en oväntad touch av pannacotta, för en oemotståndligt beroendeframkallande doftupplevelse.

Parfymen öppnas med ljus brusande vinbär, kryddad av färsk rosa peppar som ger en glad och fräck karaktär. Sedan en generös daggig blomma av färsk jasmin, rosig pion och ros, chic och feminin.
Luftigt krämig konsistens av pannacotta tillsammans med mjuk mysk och spännande patchouli-toner för en rasande italiensk elegans.

Doftfamilj: Floriental Fruity
Toppnoter: vinbär, pink pepper
Hjärtnoter: Fresh Jasmin, Rose, Peony Petals
Nedtorkade noter: Patchuli, Pannacotta, Mysk

"Signorina" föreslår en söt och ung dimension av elegans, samtidigt som den ger en verkligt italiensk smak. Signorina Eau de Parfum är en hyllning av eleganta tjejer med en sofistikerad och fräsch doftsignatur.
 
Direktlänk till parfymen hittar duhär
 
 
oscardelarenta - parfym - salvatoreferragamo