Morgonens Goda Efter Träning

Hej på dig, hoppas att allt är bra med dig!? Vart lite tyst här en veckan MEN jag har inte försvunnit det har bara varit andra saker min energi har gått till. Det här plockande med pappa`s lägenhet känns som att det aldrig tar slut MEN det går framåt och snart är lägenheten tom. Har rensat ut ett litet förråd och nästa mission är det värsta förrådet ever med grejer. Mest bildelar och grejs dock.. har jag för mig iaf.
 
Hur som helst, Kevin frågade mig 06:50 imorse när jag fortfarande låg i sängen om jag kunde skjutsa honom till bussen (det där med planering 🙄) för han skulle ha innebandygrejer med sig osv och vi måste åka hemifrån typ senast 07:10 för att han ska hinna med bussen så det var lixom Blixten Karlsson som drog igång här hemma. Tänkte att medans jag ändå är ute och skjutsar honom drar jag till gymmet direkt så gjorde iordning proteindryck och keratin. Sen hann jag bara med hudvårdens alla moment, och det är INGET jag rubbar på. Min hudvård i väldigt viktig för mig och det går i ordningen -  toner, essence, serum, ansiktskräm, olja och solkräm. Ja allt måste ju sjunka in också mellan alla lager ha ha..
 
Jag avverkade iaf ett ben/rump pass (heja mig!) men så omotiverad och sjukt trött. Sitter här nu med ögonen på halvstång och har äntligen ätit frukost, eller jag smaskar lite än. Sååå jädrans gott. Chiapudding med hampa- & linfrön, kanel, vanilj essence och vanilla soya dryck som fått stå i kylen under natten. Toppad med färska jordgubbar och valnötter. Till det åt jag mina egenbakade sesamknäcke med bregott, mosad avokado, nymald svartpeppar och salt och toppad med alfagroddar. Kaffe med fluffig mandelmjölk på toppen...
 
Nu ska jag nog ta igen mig några timmar, redan helt slut. Sen blir det en snabb vänta till Ikea för att kolla några odings saker. Har inte haft något motivation alls till att odla i år men det kommer sakta men säkert emot mig, iaf när det gäller örter, sallad & groddar. Sen har jag tid hos min läkare på eftermiddagen.. Tack och lov för det säger jag bara, min kropp har varit crazy bananaz på slutet, även ringt kvinnokliniken för att få en tid där. Min mens höll på i 13 dagar nu och fy faaaaaaan vad jag blödde. Orkar fan inte med det här.. Puss hej!
 
frukost - hälsa - mens - träna