Gårdagens: Smoky Kalkon Bolognese & Wakanda Forever

Gissa om jag hade jordens mysigaste kväll för mig själv igår. Eller ja, katterna var med och gosa. Helheten av kvällen vad magi, först god mat (så in i helvete) sen en sjuuukt bra film, Black Panther: Wakanda Forever. Hittade den på Disney+ och det var precis vad jag behövde. En myskväll för mig själv. Asså min kväll var så magisk så jag hoppas på att hitta en bra film idag igen MEN det vet i fasiken om jag kommer göra..Är ganska kräsen när det kommer till filmer och serier men MARVEL kommer jag alltid älska.
 
Nu har jag bara bilder från min telefon på maten , men DAAAAAMN guuurl vad god den här Bolognesen var. Gjorde faktiskt på kalkonfärs för första gången, och inte sista. Det som gjorde att den vart så jädrans god var massor med vitlök, sambal, sriracha, Buffalo tabasco OCH Chipotle tabascon.. Asså Rökigheten från den där chipotle tabascon, nej men dra mig baklänges på en tallpinne vad gott. Sen massor med rosmarin, både färsk och torkad samt oregano.
 
Kevin svullade i sig 2 feta tallrikar när han kom hem från skolan sååå tydligen var den godkänd. Jag gjorde även en enkel morots"sallad" som jag smaksatte med färsk citron, lite mango vinäger, olivolja, nymald svartpeppar och flingsalt. Vart  även lite oregano, färsk timjan samt nyriven parmesan på... Till det glutenfri pasta med nymald svartpeppar & tryffelolja på. Tur det finns lite kvar så jag kan mumsa på den ikväll igen.
 
Om du inte sett Black Panther: Wakanda Forever och gillar Marvel så vet jag inte vad sjutton du väntar på. BUMS mot tv:n! Asså, den var så bra. Skulle kunna se den ikväll igen ha ha... Dock vart jag påmind om att pappa är borta 2 gånger under filmen så det föll massa tårar nedför mina kinder.. Jobbigt men ändå bra att bli påmind, livet är så skört.
 
Snart dags att tända ljusen igen (borde köpa aktier i ljus ha ha)  men tror det får bli en dusch först. Sen går jag nog in på den där bolognesen och myser ner mig i soffan. Ikväll ska jag nog unna mig en fotmassage med en härlig olja innan jag somnar in. Hoppas du får en mysig kväll, stor kram.
 

disneyplus - kalkonbolognese - middagstips - wakandaforever