Magiska persikor, Wellibites & Myskväll

God Eftermiddag, herregud vad dålig jag är på det här med att komma igång med bloggen men tog nyss en powernap och när jag vaknade fick jag sånt sug att blogga,så: TADAA här är jag. Jag tänkte bjuda på lite random bilder från dom 2 sista veckorna. Jag har ingen vana längre att plocka upp kameran, som jag HELST vill använda men några bilder har fastnat i alla fall.
 
Supergod sallad jag gjorde för några veckor sen, hade köpt helt otroligt vackra och STORA persikor från torghandeln på stan så det fick att bjuda in dom till en sallad med halloumi, ruccola, nötter och honung.
 
Har nästan alltid snittblommor på köksbordet nu efter vi flyttat. Lite större utbud här och inte alls så dyrt. Jag går nog mer efter priset lite mer och dom här vackra liljorna som jag köpte på Hemköp fick jag njuta av 2 (!!!) veckor innan det var dags för nya. Brukar klippa av en lilja och sätta bredvid sängen också, jag menar vem vill inte vakna upp till en vacker blomma på morgonen? Det är ju som att vakna till magin direkt ♥.
 
En till sak jag börjat med sen jag flyttade är att jag ÄNTLIGEN börjat läsa böcker och den här boken av Gabriella Bernstein fick bli min första, Läste ut den tidigare i veckan så var ner på biblioteket och lämnade tillbaka den. Asså man sugs verkligen in i boken.. Nu är jag inne på en annan bok som heter magin, sen har jag 3 till som ligger och väntar på att bli lästa ha ha.
 
En dag så unnande jag mig att sitta ute och det var nog mitt första blogginlägg som jag trollade ihop tror jag. Jag och Kevin unnade oss varsin Ceasarsallad här en dag också, våran första lunch ute. Mitt marrakech bort fick jag sålt, finally! Var alldeles för stort för denna uteplats. Nästa bord, som får nog bli till våren, får bli ett runt marrakechbord eller ett härligt Cafébord i marmor om jag hittar rätt storlek. Detta lilla set får duka så länge..
 
En dag vart det glutenfritt tortillabröd och vegetarisk oumph, supergodis!
 
Igår kväll så var det mys deluxe, 2 dagar i rad har jag och Kevin äntligen ätit middag tillsammans. Känns som det var evigheter sen vi gjorde det och helt otroligt att jag ens orkade laga mat.
 
Jag bakade faktiskt surdegsbröd igår, sen gjorde jag hamburgare som vi tryckte i oss mellan 2 skivor rostat surdegsbröd med ceasardressing, sallad, lök, knaperstekt bacon och ost.. Ja och så klart hamburgare, gjord på högrev.
 
Ja, sen brukar ju inte jag äta godis, typ aldrig mer än mörk choklad och chips. Men aaw nu har jag kommit över dom här jäkla rackarna..  Räcker dock med några enstaka åt gången, blir så jädrans slemmig i halsen av socker såå, ja några får duga. Påsen räcker desto längre då :).
 
Har du testat dom? Gör inte det, du kommer inte kunna sluta med dom ha ha... Det får vara det hela för denna gång. Kevin kommer nog snart hem från skolan och jag har bett honom städa sitt rum sen ska vi väl äta någon mat. Jag har ut i skogen en sväng idag och plockade blåbär med en killkompis, vi hittade så där så kanske blir en vända imorgon igen. Hur som helst, stor kram!
blogg - falun - gabriellabernstein - mitthem - wellibites