Söndag morgon/förmiddag

Kaffekoppen verkar vara min nya müse, men jag älsar verkligen denna klassiska och stilrena kaffeopp och dom är magiska att dricka ur. Så ja, min morgon startade med gott kaffe..
 
2 koppar hann jag slurka i mig och jag toppar mitt kaffe med Barista Coconut från Alpro, så smarrigt.
 
Till kaffet vart det glutenfria pannkakor, smaksätter alltid mina pannkakor med kanel, idag tillsatte jag även lite kardemumma, toppade med banan och honung sen fick det bli knaperstekt bacon till. Det är som ett gift par och passar utmärkt tillsammans. Salt och sött!
 
Under tiden jag fotade så fick jag en åskådare, Han såg inte allt för road ut. Morris ser ganska förbannad ut rent ut sagt, på ena bilden känns det lite som att han säger: - Är du helt dum i huvudet eller? 😅 Han kanske vart ledsen att han inte fick sig en egen tallrik med pannkakor. Efter min frukost så tog jag en uppfriskande promenad i solens sken, träffade på min kompis Tobbe så vi snackade en stund sen gick jag hem och åt "lunch". Vart så jädrans mätt och nu på eftermiddagen tänkte jag vara lite kreativ och måla tavlor.
 
Var ett tag sen och känner att det är dags att uppdatera väggarna. Var så kul i Fredags när bland annat min kusin Patrik var här på middag, han tittade på den här tavlan jag har i köket och sa: -Vart har du köpt den där tavlan?  Och då är det en tavla jag målat själv... Jag ska dock uppdatera den lite idag för jag är inte nöjd med LOVE, om det är färgen som ska ändras eller hur jag ska göra. Det är något som stör mig iaf..
 
Ska testa en ny teknik idag när jag ska måla tavlor få se hur det blir.. Skönt hur som helst att zooma ur livet och vara reativ en stund. Det är så nyttigt. Hoppas du har en fin Söndag, stor kram.
 
 
frukost - kreativitet - myset - måla - söndag