När man hittar tillbaka till sin passion

Ibland är man helt ur fokus..
 
Imorse så vaknade jag upp med en helt ny energi jag inte känt på länge. En sån där energi jag längtat efter och som jag trodde var som bortblåst.. Har känt mig så förvirrad på slutet och knappt vetat vem jag är längre..Har ju gjort en ganska stor omställning i livet också, både bytt jobb, kommun och boende.. Ganska stora saker i ens liv som ska ställas om och man ska försöka hitta en plats i både det ena och det andra.
 
Mycket nya intryck, upplevelser, energier osv. Så när jag vaknade imorse och kände en nytändning till att fokusera mer på bara mig igen kände jag ren och rak lycka. Är se less på att spilla energi och tid på fel saker, fel människor, fel platser. Så nu fokuserar jag om... knivskarpt läge på enbart det som ger mig energi och allt annat lägger jag ingen energi på.
 
Har länge försummat något som ligger mig varmt om hjärtat men som jag inte haft någon inspiration till, man tappar bort sig emellanåt på vägen - lägger energi på saker som inte tillför ett skit i ens liv utan dränerar en på energi och man är fast i nått jäkla ekorrhjul som åker åt fel håll.
 
Ibland så vill jag bara avfölja alla på instagram te.x och det är enbart för jag inte vill bli påverkad i hjärnan.. För det blir jag, åt fel håll. Många gånger så är det istället för att bli inspirerad så tänker jag: - Den har redan gjort det, och den har redan gjort det, alla har redan gjort allt så det är INGEN IDÈ! Det om något hämmar mig HELA tiden.. Tänker att allt redan är gjort så vem fan vill se repetition?
 
Men grejen är ju den, att JAG måste förstå, att ingen gör saker som jag.. Precis ingen gör saker som du! Och det är ju det som gör oss så unika. Sen vill jag inte göra saker som någon annan heller, visst jag kan bli inspirerad till viss del sen ta det och göra det till mitt egna... 
 
Och jag måste även inse att jag är grym på mat, både smakmässigt och utseénde. Det kan INGEN ta ifrån mig. Jag har bevis på det om och om igen med tanke på allt som hänt under åren tack vare min mat. Hyllad av några av Sveriges största matprofiler, även utomlands i på flera stora portaler som Vogue och The Feed Feed, pratat i radio, recept i kokbok, receptfolder, samarbeten med massor av företag, förfrågan att vara med i matprogram etc etc etc. The list goes on and on..
 
Så jag är glad, att jag tog mig tiden igår kväll och hade min stund i matens värld och idag kunde jag äntligen uppdatera min matblogg sedan mars. Det inlägget finns → här. Ett stort steg för Linda ♥ Är så tacksam för att jag äntligen insett mitt värde i det jag gör, för min skull.
 
braenergi - duärunik - egenkärlek - hylladigsjälv - nyenergi