En promenad i höstens tecken

Igår förmiddag tog jag med mig kameran för en gång skull på min promenad och så här i efterhand är jag så glad att jag gjorde det. Tappade även fotograferingen mycket när jag kom av mig med allt annat så ett steg hela tiden i rätt riktigt hela tiden. Asså den här vackra blomman är ju magiskt som jag kom över på min promenad...
 
Väldigt höstigt ute nu men ack så vackert.. Inte undra på att man är född på hösten ;).
 
Jag går nästan alltid minst en promenad varje dag, kan hända någon enstaka gång att jag inte kommer iväg men att få komma ut på promenad ger mig så sjukt mycket energi samt så får jag oftast mer klarhet i saker som jag grubblar på. Kommer alltid hem på bra humör oavsett hur dåligt humör jag kan ha varit på när jag gick hemifrån. Jag lyssnar jämt på musik som ger mig så bra energi så jag kan ofta sjunga, kommer på mig själv och tittar så ingen hört eller sett mmig om jag drar ett dance move. Jag går alltid förbi dessa änder varje dag.. Så idag fick dom hamna på bild. Så fina!
 
Jag bor i så himla fint område i Falun, har dock inte varit på så himlans mycket upptäcksfärd med att se allt det vackra omkring mig så idag när jag fick från min vanliga promenadslinga så tog jag en liten omväg och tittade runt lite extra i grannskapet. Vart inte så stor upptäcksfärd men har i alla fall börjat snoka runt och fler upptäcksfärder blir det.
 
En mysig liten stig från ena vägen upp till den andra mellan husen... Nog är det något speciellt över detta va!? Så fint..
 
Sen var Fröken Karlsson hemma och det var dags för lunch som blev överblivna frukostrester från dagen innan, glutenfria pannkakor med banan, kanel och honung! Kan lova att kameran får följa med ut på fler promenader. Kram..
 
blogg falun - höstdag - promenad