När inspiration smyger sakta tillbaka

Hej på er! Herregud det var verkligen länge sedan.. Snart 1 år sen jag uppdaterade bloggen och jag kan knappt förstå att tiden har gått så fort. Min inspiration har inte alls funnits där för att blogga som många andra saker men har känt mer och mer att den smyger sig tillbaka. Idag kände jag att det var dags att starta bloggen igen, känslan bara kom PANG och då ska man inte vifta bort den.
 
Det har hänt mycket men i korta drag så har jag och Kevin har precis flyttat tillbaka  till älskade Falun. För bara lite över en vecka sååå det är i ett litet flyttkaos här i lägenheten men det kommer bli så bra när allt kommer ihop. Jag har fått jobb som kock uppe på Högbo för Sveriges Försvarsmakt så det är mycket spännande. Jag har precis också tagit mig an att lära mig baka surdegsbröd så därav dagens bilder.
 
Nu försöker ju jag hålla mig ifrån gluten så gott jag kan MEN nog är det vl gott med bröd och den enda som får lida är ju jag själv om jag äter det. Sen behöver man ju inte vräka i sig... Ganska mysigt ändå att kunna trolla till sitt egna surdegsbröd. Lyx deluxe skulle jag säga!
 
Nytt köksbord har jag även skaffat, jag har försökt rensa SÅ mycket jag bara kunnat innför denna flytt. Det är som en nystart både med jobb och nytt boende, sen vill jag inte släpa med massa saker som ska stå bara någonstans och samla damm. Visste även att det gamla köksbordet skulle bli för stort i denna lägenhet.. Sen har ju jag en förkärlek till marmor så är verkligen så tacksam att jag kom över detta bort. Letade läääänge, fanns inget som jag verkligen ville ha men kom över det här på Blocket faktiskt till sjukt bra pris.
 
Personen som sålde det hade själv köpt det nytt för 7000:- plus att dom hade specialbbeställt en glasskiva som låg ovanpå bordet som ett skydd för bordet. För mig så tar det bort känslan helt så jag tog av den direkt.. I alla fall, bordet fyndade jag för ynka 1700:-!!! Plus bensin till Örebro då.. så nöjd. Ska visa er en annan dag vad jag gjorde med gamla köksbordet.. Man lär ta vara på allt man har, gäller bara att tänka utanför boxen ibland=).
 
Ja det var väl en liten uppdatering och en start.. Nu ska jag fräscha till mig och ta en promenad i solskenet. Behöver rå om mig själv lite idag känner jag. Hela helgen har bestått av middagar med andra människor och jag behöver lite egentid nu. Fylla på energidepåerna inför en 6- dagars arbetsvecka. Vi startar upp Högbo imorgon igen och då får vi kåken fylld med 150 rekryter + befäl som vi ska få skämma bort i 9 månader. En promenad, lite Yoga, spikmatta etc står på Söndagens meny.
 
Hoppas ni får en magisk dag, stor kram till dig.
egentid - falun - surdegsbröd - söndagsmys