I gårdagens matkasse

Nu kommer då ett random inlägg MEN jag vet att många brukar uppskatta just dessa inlägg. Efter min promenad runt kålgårn igår så gick jag till Willys och handlade så tänkte visa vad som fick följa med från affären denna gång. Samt kanske lite vad jag tänker använda sakerna till.. För det vet jag också är intressant, vad jag äter då jag både gått ner mycket i vikt samt så försöker jag ju utesluta så mycket gluten och mejeri som möjligt.
 
Vad bra att jag börjar med att visa er ostar då dvs mejeri ha ha. MEN är det något jag aldrig kommer kunna sluta äta så är det ostar, ni vet det där med balansen. Chévre tycker jag är sjukt gott gratinerad med honung till en sallad så det tänkte jag på när jag köpte den här. Och i bakgrunden så ser ni min  absoluta favoritost, dock kanske den inte syns så mycket.
 
Hummus har jag nästan hemma jämt och Sevan gillar jag skarpt. Hummus går att ha till allt möjligt, både sallader, tillbehör till grillat, tortillabröd med protein/grönsaker eller varför inte en glutenfri rostmacka med massa grönsaker och några stänk tabasco på. Jag festade även till det med soyaglass med vaniljsmak..
 
Färska snittblommor -  en lyxvara, som jag unnar mig då och då. Nog är det något speciellt med färska snittblommor antingen på köksbordet eller en liten söt på handfatet i badrummet. Har nästan mandelmjölk, kokosmjölk eller dylikt hemma till kaffet eller så har jag det till en skål med färska bär/nötter. Köpte även hem kokosvatten, sjukt nyttigt. Ni skulle bara veta magin i detta vatten, perfekt att använda i smoothies.
 
Ja jag köper blåbär, skulle dock behöva ut i skogen och plocka på mig MASSOR. Äter nästa jämt färska bär. Har med 95 % det hemma jämt. Dock blir det dyrt, men jag äter ju inte så mycket godis så då unnar jag mig bär istället. Som sagt, skulle ha letat på nått bra ställe och gett mig ut för att fylla frysen med blåbär inför hösten/vintern. Sjukt nyttigt bär!
 
Majskakor ranch, har det JÄMT hemma. Det äter jag typ varje morgon till frukost. Har jämt en förpackning ståendes på jobbet också och smaken på ranch är MUMS! Köpte för en gångs skull även med Juice hem och det händer typ ALDRIG. Och då menar jag till mig själv, till Kevin kan jag köpa. Jag pressar helst själv eller kör i juicecentrifugen. Men den här lät god och kan även den ha i smoothien.
 
Äter inte korv ofta MEN om jag gör det köper jag helst färsk salsiccia. Så supergott och det funkar också lika bra i ett tortillabröd med grönsaker eller bara med sallad.  Grillar man den höjer man ju smaken ytterligare ett snäpp. Vart sugen nu! Fetaost är också bra att ha hemma, eller den där kanske klassas som salladsost. Spelar ingen roll vilket. Den där är sjukt god!
 
Chips är ju alltid gott, har dock ätit det för mycket denna sommar. Nu försöker jag trappa ner samt att byta ut alla som friterats i solrosolja till i alla fall raps. Skulle vilja hitta med oliv/kokos eller dylikt. Någon som vet några så hojta till.
 
Älskar carpaccio, vet att det är enkelt att göra själv. Men ibland vill man ha nått snabbt och ännu enklare och kom över den här så tänker att jag ger den ett försök och återkommer med en review.
 
Asså möbeltassar, jäklar vad jag ska pimpa mina möbler med det nu. Under stolar, bakom speglar som inte sitter fast på väggen etc.
 
Något mer som nästan alltid finns hemma är lufttorkad skinka och salami. Ja jag behöver väl inte berätta vad man kan göra för gott med dessa. Eller så trycker vi oss i dom bara som dom är...
 
Det var det hela, vart ett långt inlägg. Får kontra med ett kortare en annan dag. Dags att tassa in från uteplatsen och göra sig klar för sängen. Klockan ringer lite före 05 imorgon bittit och jag är väldigt mån om min sömn.  Kram och God natt..
handlamat - iminmatkasse - mat
1
Petra Olsson

Älskar 🥰 dessa tipsiga inlägg med mat kram

Svar: Ååh vad härligt Petra, kul! Då blir det fler med andra ord 🥰😘 Kramis
SWEETKAY