Mina topp 4 serier - Netflix

1. The Bold Type -  Helt besatt av denna serie och jag har fått så mycket inspo från den här serien till egna blogg- & instagraminlägg så det är helt otroligt. Tänk vad en serie kan göra för en. Så nu är min dröm att jobba för på en tidning där jag själv kan skriva artiklar, precis som Jane. Jag menar, hon får utmana sig själv att testa just det hon ska skriva om så man får hennes perspektiv/erfarenhet på det, eller så handlar det om ganska privata saker som hon går igenom i livet. Så det är mest Jane jag känner igen mig mest i och som lockar mig, hade verkligen velat göra detta i livet. Fyra säsonger betade jag av snabbt och nu sitter jag bara och väntar på att det ska komma en femte. Som jag älskar dessa 3 tjejer!
 
Info om serien: De bästa vännerna Jane, Kat och Sutton träffade varandra när de började på modetidningen Scarlet Magazine. Nu lever de unga tjejerna drömlivet i New York när de jobbar sig uppåt i företaget och festar som aldrig förr.
 
 
2. The Good Doctor - Nej men snälla, man kan inte annat än att älska Dr Shaun Murphy. Jag vart introducerad av denna serie av en väldigt vacker & speciell människa och jag älskade serien direkt från start. Det går inte att inte älska den här serien. Jisses vad tårar jag droppat framför den här serien, både för glädje och sorg. Tre säsonger kollade jag igenom snabbt på Netflix och nu väntar jag bara på att säsong fyra ska släppas där. Har sett att säsong fyra och fem redan finns på  Viaplay men jag väntar otåligt. Får se hur länge jag står ut för just nu har jag ingen nytt jag kollar på.
 
Info om serien: En begåvad kirurg med autism och savantsyndrom får jobb på ett framstående sjukhus, där både patienter och personal bemöter honom med misstro.
 
3. Suits - Det här är den första serien jag började kolla på tidigare i år, och jag är inte en person som gillar serier ens så att jag nu hittat 3 st guldklimpar är helt otroligt. Suits är också en sån där serie man slukas in i direkt, nio säsonger fick jag njuta av att följa Harvey, Mike, Donna, Rachel, Louis och Jessica. Jäklar vad bra serie!  Finns dock inga mer säsonger att vänta sig.. buhu
 
Info om serien: En outbildad kille imponerar på en framgångsrik advokat med sitt knivstarka intellekt och får ett eftertraktad jobb, trots att han inte har någon juridisk utbildning.
 
4. Sex/Life - Den här serien vart jag tipsad av från en tjejkompis och jag hade sett att denfladdrat förbi mina ögon när jag scrollat sönder Netflix fler gånger för att hitta något att titta på. Det var inte förräns hon sa HUR bra serien var och hon kunde inte sluta prata om den. Så jag började kolla och man sögs in som en jäkla drog i serien. Jag ville beta av säsong 1 (som endast släppts än) på studs. När säsong 2 släpps är inte riktigt klart men jag hoppas den kommer snart. Är du ett fan av filmerna 50 shades så är det ett givet val att du ska kolla den här serien.
 
Info om serien: Billie har tröttnat på bristen på passion i sitt äktenskap och börjar skriva dagbok om de sexiga äventyr hon hade med sin gamla pojkvän Brad.
 
 
Om du inte sett någon av dessa serier så är det dags ♥
netflix - serietips - sexlife - suits - theboldtype - thegooddoctor